ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Κακοποίηση 5χρονης πίσω από το κυνηγητό του Βαλένσια με την αστυνομία

Κακοποίηση 5χρονης πίσω από το κυνηγητό του Βαλένσια με την αστυνομία

Ο Ένερ Βαλένσια κατηγορεί τη στρίπερ πρώην σύντροφό του για κακοποίηση της 5χρονης κόρης τους και για υπεξαίρεση των χρημάτων της διατροφής, ως απάντηση στο κυνηγητό από την αστυνομία στο γήπεδο.

Ο Ένερ Βαλένσια επιχείρησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με προσωπική δήλωση που μοιράστηκε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτοντας γιατί τον κυνηγούσε η αστυνομία στη διάρκεια του αγώνα του Εκουαδόρ με τη Χιλή, σε μία κωμική σκηνή που έλαβε χώρα προ ημερών.

Ο επιθετικός της Έβερτον προσποιήθηκε αδιαθεσία λόγω του υψομέτρου στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, ώστε να φύγει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και από εκεί με ασθενοφόρο από το γήπεδο, ώστε να αποφύγει τη σύλληψη. Την ώρα που έβγαινε με το αμαξίδιο, όμως, ορισμένοι αστυνομικοί τον κυνηγούσαν, σκηνή που καταγράφηκε από τις κάμερες και έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ο 26χρονος διεθνής άσος δημοσίευσε μία μακροσκελή επιστολή, στην οποία παρουσίασε τη δική του θέση και δεν είναι ευχάριστη. Όπως έγινε γνωστό, όλα έγιναν για τη διατροφή που δεν κατέβαλε στη Σίνθια Πιναργκόρτε Τσούρο, μητέρα της 5χρονης κόρης του, Μπέιρα.

Όπως υποστηρίζει ο Βαλένσια, κατανοώ ότι "όλα αυτά τα ζητήματα αφορούν εξ ολοκλήρου τα χρήματα και τη χρήση των χρωμάτων προς όφελός της. Για παράδειγμα, το 2015, υπήρχε αγωγή με την οποία ζητούσε την αύξηση της διατροφής, με την οποία ζητούσε το ποσό των 30.000 δολαρίων μηνιαίως, καθώς και άλλες γελοίες αγωγές, μεταξύ των οποίων μία εναντίον της μητέρας μου, αν και τα τελευταία δύο χρόνια έχω καταβάλλει σχεδόν 100.000 δολάρια σε διατροφές, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει το δικαστήριο. Μου έχει απαγορευτεί η ομαλή σχέση με την κόρη μου, αφού η μητέρα της δεν μου επιτρέπει να έχω επαφές με το παιδί μου, όταν βρίσκομαι στο Εκουαδόρ".

"Κατόπιν σκέψης με την οικογένειά μου, αποφάσισα να κινηθώ νομικά και να ζητήσω την κηδεμονία της κόρης μου. Πρόθεσή μου είναι να τη φέρω να ζήσει και να σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου διαμένω αυτήν τη στιγμή λόγω της επαγγελματικής δραστηριότητάς μου. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μεγαλώσει σε σταθερό οικογενειακό περιβάλλον και κάτω από όλες τις απαραίτητες συνθήκες διαβίωσης. Τον Δεκέμβριο του 2015 το αίτημά μου έγινε δεκτό από το δικαστήριο και μου παραχωρήθηκε η κηδεμονία της κόρης μου. Επίσης, ο δικαστής αποφάσισε την άμεση διακοπή όλων των διατροφών προς την κα. Σίνθια Πιναργκόρτε".

"Το δικαστήριο βάσισε την ετυμηγορία του στις αποδείξεις ότι η κόρη μου είχε κακοποιηθεί σωματικά και ψυχικά από τη μητέρα της (η οποία στο παρελθόν είχε προσαχθεί από την αστυνομία στην Εσμεράλντας, κατηγορούμενη για φυσική κακοποίηση άλλου ανηλίκου). Επιπλέον, τα χρήματα που έστελνα μηναίως ως διατροφή (4.820 δολάρια) έγιναν δεκτά από την κα. Πιναργκόρτε".

"Μεταξύ άλλων δεδομένων, αποδείχθηκε ότι αγόρασε πολυτελές αμάξι, χρυσαφικά, ταξίδευε διαρκώς, ενώ αποδείχθηκε ότι εγκατέλειπε την κόρη μου (αρκετές φορές) μόνη της στην Εσμεράλντας για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ενώ η μητέρα της πήγαινε για δουλειές ως μοντέλο ή ως στρίπερ σε νυχτερινό κέντρο για άντρες στο Γκουαγιακίλ. Επιπροσθέτως, προσέφερε online υπηρεσίες ενηλίκων και σε μία από τις διαφηιστικές φωτογραφίες της εμφανιζόταν η κόρη μου να στέκεται δίπλα στη μητέρα της".

Ο Βαλένσια ακολούθως εξιστορεί τι έπραξε μόλις του παραχωρήθηκε η κηδεμονία και μέχρι να ολοκληρώσει τη διαδικασία για τη μετάβαση της μικρής Μπέιρα στην Αγγλία όπου πλέον ζει μαζί με τη σύζυγο του παίκτη, Σάρον, και τον γιο τους, υποστηρίζοντας ότι προσέλαβε μέχρι και σοφέρ για να τη μεταφέρει σε ιδιωτικό σχολείο, πράγματα που δεν έκανε η μητέρα της "λόγω της κακοδιαχείρισης των χρημάτων που της έστελνα".

Κακοποίηση 5χρονης πίσω από το κυνηγητό του Βαλένσια με την αστυνομία

"Ωστόσο, παρά τα άνωθεν, η μητέρα της κόρης μου με εξαπάτηση και κόλπα, κατάφερε να ενεργοποιήσει ξανά τις διατορφές, αν και η δικαστική ετυμηγορία που μου δίνει την κηδεμονία παραμένει σε ισχύ και επεξεργάζεται από το Εθνικό Δικαστήριο στο Κίτο. Ως αποτέλεσμα, η κα. Σίνθια Πιναργκόρτε Τσούμο οργάνωσε τις τελευταίες ημέρες μία γελοία σόου καταδίωξης εναντίον μου, με ξεκάθαρες προθέσεις να βλάψει την εικόνα μου ως υπεύθυνος πατέρας".

Ο Βαλένσια, πάντως, επιχείρησε να βάλει τέλος στην υπόθεση εξωδικαστικά και όπως αποκαλύπτει, παραχώρησε ένα σπίτι στην τέως σύντροφό του, το οποίο "καλύπτει παντελώς όλες τις υποτιθέμενες μη καταβλητές διατροφές και όλες τις μελοντικές διατροφές", ενώ της έδωσε και μία επιταγή 10.000 δολαρίων.

Μετά από αυτήν την κίνηση, ο μάνατζερ του παίκτη, Γκονσάλο Βάργκας, επιβεβαίωσε ότι ανεστάλη το ένταλμα σύλληψης του Βαλένσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η αστυνομία κυνηγούσε τον Βαλένσια που ήταν σε ασθενοφόρο!
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ