ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ίσκο: "Αυτή η ομάδα έχει καρδιά, υπερηφάνεια και διάθεση"

Spain's Isco Alarcon takes part during a training session of Spain at the 2018 soccer World Cup in Krasnodar, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spain's Isco Alarcon takes part during a training session of Spain at the 2018 soccer World Cup in Krasnodar, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ίσκο μίλησε για τα τελευταία γεγονότα στην εθνική Ισπανίας μετά την απόλυση του Χουλέν Λοπετέγκι, για την ισοπαλία με την Πορτογαλία και το ματς που έπεται με το Ιράν στο Καζάν (20/6).

Η Ισπανία ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Πορτογαλία στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Η "furIa roja" έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πήρε τον ένα βαθμό, απορροφώντας σε μεγάλο βαθμό τους κραδασμούς όσων συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με την απόλυση του Χουλέν Λοπετέγκι και όσα συνέβησαν εντός των τειχών της ομάδας.

Ο Ίσκο μίλησε από το Κράσνονταρ, όπου βρίσκεται η αποστολή των Ισπανών, τονίζοντας πως "αυτή η ομάδα έχει καρδιά, υπερηφάνεια και διάθεση να πετύχει πράγματα. Είμαστε πιο δυνατοί μέσα από τις αντιξοότητες. Υπήρξε ένα πισωγύρισμα, αλλά η ομάδα προχώρησε μένοντας ενωμένη. Το είδαμε στο πρώτο ματς. Δεν καταθέσαμε ποτέ τα όπλα, ακόμη κι όταν δεχθήκαμε γκολ στο τέταρτο λεπτό. Αυτό δείχνει τι αξίζει αυτή η ομάδα, ότι δεν αποδέχεται ποτέ την ήττα".

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των παικτών που παίζουν στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα, ενώ για το ματς με το Ιράν στο Καζάν (20/6), ανέφερε πως "θα κρίνει το μέλλον μας σε αυτό το Μουντιάλ. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε από τα πρώτα λεπτά, αλλά λογικά αυτό δεν θα είναι εύκολο.

Πρέπει να μείνουμε πιστοί μέχρι θανάτου στο παιχνίδι που μας χαρακτηρίζει. Πρέπει να παίξουμε με πολλές πάσες και να κρατήσουμε τη μπάλα. Αν παίζουμε γρήγορα από τη μία πλευρά στην άλλη, θα έρθουν οι ευκαιρίες και ελπίζω ότι θα σκοράρουμε γρήγορα".

AP Photo/Manu Fernandez

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ