ΜΟΥΝΤΙΑΛ

H υπέροχη κεφαλιά του Στόουνς για το 1-0 της Αγγλίας

England's John Stones, right, scores his side's opening goal during the group G match between England and Panama at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
England's John Stones, right, scores his side's opening goal during the group G match between England and Panama at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Αγγλία άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα με τον Παναμά χάρη σε εξαιρετική κεφαλιά του Τζον Στόουνς, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ Κίραν Τρίπιερ. (VIDEO)

Με υπέροχη κεφαλιά του Τζον Στόουνς η Αγγλία άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με τον Παναμά για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Κίραν Τρίπιερ εκτέλεσε το κόρνερ και ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι με όμορφη κεφαλιά νίκησε τον Πενέδο για το 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως και τα τρία γκολ που έχουν σημειώσει τα "τρία λιοντάρια" στο Μουντιάλ, έχουν προέλθει από εκτέλεση κόρνερ, με τον Στόουνς να έχει συμμετοχή σε δύο εξ αυτών.

Δείτε το 1-0:

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αγγλία - Παναμάς με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ