ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η χειρονομία του Άλι στον Γουόκερ και η απάντηση του συμπαίκτη του

England's Dele Alli controls the ball during the World Cup Group F qualifying soccer match between England and Slovakia at Wembley Stadium in London, England, Monday, Sept. 4, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
England's Dele Alli controls the ball during the World Cup Group F qualifying soccer match between England and Slovakia at Wembley Stadium in London, England, Monday, Sept. 4, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Ντέλε Άλι έδειξε το μεσαίο δάχτυλό του στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Αγγλίας με τη Σλοβακία, με τη FIFA να ερευνά εάν στόχος του ήταν ο διαιτητής ή ο Κάιλ Γουόκερ. Ο συμπαίκτης του, πάντως, απάντησε... (video)

Ένα πλάνο που δείχνει τον Ντέλε Άλι να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στην αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σλοβακία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 ενεργοποίησε τη FIFA, η οποία διενεργεί έρευνα για το πού απευθυνόταν αυτή η χειρονομία.

Παρ' όλα αυτά, τόσο ο μεσοεπιθετικός της Τότεναμ όσο και μία διαφορετική τηλεοπτική λήψη αποδεικνύουν ότι το μεσαίο δάχτυλο ήταν απλά ένα εσωτερικό αστείο με τον δεξιό μπακ της ομάδας, Κάιλ Γουόκερ, που απλά είχε την ατυχία να βρίσκεται προς το μέρος του διαιτητή Κλεμάν Τιρπέν, μετά από μία κόντρα με τον Μάρτιν Σκρτελ.

Η χειρονομία του Άλι στον Γουόκερ και η απάντηση του συμπαίκτη του

"Για να το ξεκαθαρίσω, η χειρονομία απόψε ήταν ένα αστείο μεταξύ εμού και του καλού φίλου μου, Κάιλ Γουόκερ. Απολογούμαι εάν προσέβαλα κάποιον", έγραψε στο twitter ο 21χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής.

Η παγκόσμια ομοσπονδία, από την πλευρά της, εξετάζει τα τηλεοπτικά πλάνα για να διαπιστώσει εάν όντως ο Άλι λέει την αλήθεια. Η έκθεση του του Γάλλου διαιτητή αναμένεται στα γραφεία της τις επόμενες ημέρες, ενώ πρέπει να διαπιστωθεί εάν το περιστατικό το αντιλήφθηκαν οι βοηθοί του Τιρπέν. "Συγκεντρώνουμε στοιχεία και δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτήν τη στιγμή", τόνισε εκπρόσωπος της FIFA.

Ο ίδιος ο Γουόκερ, επιχείρησε να εκτονώσει την κατάσταση με δικό του tweet, στο οποίο εύχεται "καλημέρα" στον συμπαίκτη του στην εθνική με... ιδιαίτερο τρόπο.

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ