ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής και το πρόγραμμα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ήττα από το Βέλγιο έφερε την Ελλάδα στην 3η θέση του 8ου ομίλου, καθώς η Βοσνία/Ερζεγοβίνη νίκησε εύκολα το Γιβραλτάρ και βρίσκεται πλέον στο +1 από την ελληνική ομάδα. Εξασφάλισαν την πρώτη θέση και μία θέση στο Μουντιάλ οι Βέλγοι.

Μόλις την πρώτη ήττα της στον 8ο προκριματικό όμιλο υπέστη η Εθνική Ελλάδος το βράδυ της Κυριακής από το Βέλγιο, ωστόσο έπεσε στην τρίτη θέση, καθώς έμεινε στους 13 βαθμούς.

Την ίδια ώρα, οι Βόσνιοι νικούσαν εύκολα το Γιβραλτάρ και προσπερνούσαν την ελληνική ομάδα κατά ένα βαθμό, ενώ διαθέτουν και καλύτερη διαφορά τερμάτων κατά πέντε γκολ. Το Βέλγιο εξασφάλισε την πρώτη θέση και ταυτόχρονα την παρουσία του στα γήπεδα της Ρωσίας του χρόνου το καλοκαίρι. Πλέον, η Βοσνία και η Ελλάδα (ενδεχομένως και η Κύπρος) θα παλέψουν για τη 2η θέση, που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ, αν βρεθούν μεταξύ των 8 καλύτερων δεύτερων από τους 9 ομίλους.

Απομένουν δύο αγωνιστικές τον προσεχή Οκτώβριο, με τους Βόσνιους να αντιμετωπίζουν τους Βέλγους και τους Εσθονούς, ενώ η Ελλάδα ταξιδεύει στην Κύπρο και υποδέχεται το Γιβραλτάρ την τελευταία αγωνιστική.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 8 ΑΓΩΝΕΣ)

1. Βέλγιο 22 (35-3) +32

2. Βοσνία 14 (19-8) +11

3. Ελλάδα 13 (11-5) +6

4. Κύπρος 10 (8-11) -3

5. Εσθονία 5 (5-17) -12

6. Γιβραλτάρ 0 (3-37) -34

* οι πρώτοι των ομίλων προκρίνονται στα τελικά του Μουντιάλ 2018, οι 8 καλύτεροι δεύτεροι μετά από κλήρωση θα παίξουν μπαράζ (4 ζευγάρια σε ματς μέσα-έξω) και οι 4 νικητές θα προκριθούν στα τελικά της Ρωσίας

** σε ισοβαθμία μετρά η διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση και μετά τα μεταξύ τους ματς

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 7 Οκτωβρίου

Κύπρος - Ελλάδα

Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Βέλγιο

Γιβραλτάρ - Εσθονία

Τρίτη 10 Οκτωβρίου

Ελλάδα - Γιβραλτάρ

Βέλγιο - Κύπρος

Εσθονία - Βοσνία/Ερζεγοβίνη

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ