ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η συγκινητική ενέργεια του Εμπαπέ που είναι πάνω από τα γκολ του!

France head coach Didier Deschamps shakes hands with Kylian Mbappe during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France head coach Didier Deschamps shakes hands with Kylian Mbappe during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποδεικνύει πως είναι ξεχωριστός όχι μόνο εντός γηπέδου, κάνοντας μία πρωτοβουλία που έχει πάρει να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού. Διαβάστε την ενέργεια του 20χρονου Γάλλου στράικερ.

Μια από τις πιο μυθικές εμφανίσεις της καριέρας του πραγματοποίησε ο Κιλιάν Εμπαπέ κόντρα στην Αργεντινή, σημειώνοντας δυο τέρματα (64', 68') και κερδίζοντας ένα πέναλτι (11'), το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γκριεζμάν.

Ο 20χρονος ήταν συγκλονιστικός, τα επιτεύγματά του έχουν γίνει αντικείμενο θαυμασμού, καθώς έγινε ο πρώτος έφηβος που πετυχαίνει 2+ γκολ σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1958 όπου ο 18χρονος τότε Πελέ είχε πετύχει χατ-τρικ, στο 5-2 της Βραζιλίας επί της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Όμως μια πρωτοβουλία που πήρε, είναι πάνω από γκολ και εμφανίσεις. Πιο συγκεκριμένα, έχει αποφασίσει να μην κρατήσει ούτε ευρώ από τα χρήματα που θα κερδίσει ως μέλος της εθνικής Γαλλίας σε αυτό το Μουντιάλ, καθώς θα τα διαθέσει όλα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

"Δεν παίζω για τα χρήματα στην εθνική ομάδα", ήταν η δήλωση του Εμπαπέ, με την κίνησή του αυτή να ωθεί συμπαίκτες του να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, όπως ο Σαμουέλ Ουμτιτί. Για κάθε ματς των "μπλε" οι παίκτες εισπράττουν συνολικά ένα ποσό κοντά στα 20.000 ευρώ ενώ έχουν ήδη αποκαλύψει πως το 30% θα το μοιραστούν με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Σε περίπτωση που η Γαλλία φτάσει μέχρι τον τελικό και κατακτήσει το Μουντιάλ, ο κάθε παίκτης της θα γίνει κατά 300.000 ευρώ πλουσιότερος. Όλα τα χρήματα του Εμπαπέ, θα πάνε σε ιδρύματα και σε παιδιά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ