ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η στιχομυθία Γκόμες - Σάουθγκεϊτ στο ημίχρονο του Αγγλία - Παναμάς (VIDEO)

Panama head coach Hernan Dario Gomez gestures during the group G match between Belgium and Panama at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Panama head coach Hernan Dario Gomez gestures during the group G match between Belgium and Panama at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) (AP PHOTO/ANTONIO CALANNI)

Ο προπονητής του Παναμά, Ερνάν Γκόμες, πλησίασε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην ανάπαυλα του αγώνα με την Αγγλία. Η στιχομυθία των δύο ανδρών, σύμφωνα με όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο Κολομβιανός. (VIDEO)

Η Αγγλία προηγήθηκε με 5-0 του Παναμά στο ημίχρονο, στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Group G στο Παγκόσμιο Κύπελλο ( 6-1 το τελικό σκορ). Ο τεχνικός της ομάδας από την Κεντρική Αμερική, Ερνάν Γκόμες, πλησίασε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην ανάπαυλα και αντάλλαξαν δυο κουβέντες, λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο μισό.

Παρακολουθώντας το video από το σχετικό τετ α τετ, οι φίλοι του διαδικτύου, δίχως φυσικά να ξέρουν τι έχει συμβεί, έγραφαν στους λογαριασμούς τους στα social media ότι ο Κολομβιανός τεχνικός πήγε να ζητήσει από τον Άγγλο να μη φορτσάρει άλλο η ομάδα του, καθώς τα πέντε γκολ που είχαν σημειώσει οι παίκτες του, ήταν αρκετά.

Ο Γκόμες μίλησε στη συνέντευξή Τύπου για την κίνησή του να πλησιάσει και να μιλήσει στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας στο ημίχρονο και αποκάλυψε όσα του είπε: " Η Αγγλία είναι εντυπωσιακή ομάδα. Πήγα να τον συγχαρώ και του είπα πόσο μου αρέσει η ομάδα του".

Στο δεύτερο μέρος η Αγγλία έβαλε ένα ακόμη γκολ, με τον Κέιν, ο οποίος έκανε χατ τρικ, ενώ ο Παναμάς σημείωσε ιστορικό τέρμα με τον 37χρονο Μπαλόι, το πρώτο της εθνικής αυτής σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

(AP Photo/Antonio Calanni)

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ