ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018

Η Ρωσία εγγυάται την ασφάλεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Ρωσία εγγυάται την ασφάλεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Εγγύηση για την ασφάλεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, έδωσε ο Γενικός Διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής, Αλεξέι Σοκόριν, με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό της Αγ. Πετρούπολης.

Η βομβιστική επίθεση στο μετρό της Αγ. Πετρούπολης, η οποία έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρα (3/4) δεν άφησε ανεπηρέαστη την οργανωτική επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, καθώς έσπευσε να καθησυχάσει τα πνεύματα.

Η τρομοκρατική ενέργεια στη Ρωσία κάνει το γύρω του κόσμου, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η εν λόγω επίθεση προκαλεί προβλήματα στη διεξαγωγή τόσο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, όσο και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Λόγω του μοιραίου γεγονότος έχασαν τη ζωή τους 11 άνθρωποι, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 50. Πάντως, το παραπάνω δεν ανησυχεί τους διοργανωτές. Αντίθετα, εγγυώνται ότι τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια των δύο διοργανώσεων θα είναι σκληρά και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια.

"Το έχουμε πει ήδη πολλές φορές και το επαναλαμβάνουμε. Η ασφάλεια κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι εγγυημένη σε ανώτατο επίπεδο. Θα ενισχύσουμε τα μέτρα, αλλά αυτό ήταν κάτι που αναμενόταν, λόγω της σημασίας των γεγονότων", τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής, Αλεξέι Σοκόριν.

AP Photo/Pavel Golovkin

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Με F16 'καλωσόρισαν' οι Τούρκοι τον Κοτζιά

Την ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών έφτανε στην Άγκυρα, στον απόηχο των επαφών Τσίπρα στις ΗΠΑ, στο Αιγαίο έβγαιναν τα τουρκικά μαχητικά. Ο Κοτζιάς έχει μαζί του και το φάκελο των Ευρωπαίων που ζητούν πάγωμα των διαπραγματεύσεων με Τουρκία

Μιλήσαμε με τους πρωταγωνιστές της cult ταινίας του Γιώργου Κωνσταντίνου.

Ο κόκκινος Οκτώβρης του '17

Η Οκτωβριανή επανάσταση, η βίαιη εξέγερση, η πορεία προς τη δικτατορία του προλεταριάτου, οι εσωτερικές φράξιες, η ρωσική πρωτοπορία και η σχέση του καθεστώτος με την τέχνη και τη διανόηση, τα αδιέξοδα της διαχείρισης του οράματος της σοσιαλιστικής ουτοπίας, η τυραννία, η ήττα και η πτώση

Είσαι σίγουρος ότι δεν μ' έχεις παρενοχλήσει σεξουαλικά;

Μία δημοσιογράφος αναρωτιέται: κατά πόσο είσαι σίγουρος πως δεν ευθύνεσαι εσύ για κάποιο από τα #metoo που κυκλοφορούν εκεί έξω;

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24