ΜΟΥΝΤΙΑΛ

H προβολή του Νεϊμάρ για το 1-0 της Βραζιλίας επί του Μεξικού (VIDEO)

Brazil's Neymar gestures during the round of 16 match between Brazil and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Monday, July 2, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Neymar gestures during the round of 16 match between Brazil and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Monday, July 2, 2018. (AP Photo/Andre Penner) AP

Ο Νεϊμάρ με προβολή από κοντά άνοιξε το σκορ (1-0) για την εθνική Βραζιλίας στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη του Μεξικού. (VIDEO)

Η εθνική Βραζιλίας κοντράρεται με την αντίστοιχη του Μεξικού - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - στη Σαμάρα για τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και η "σελεσάο" άνοιξε το σκορ με τον ηγέτη της, Νεϊμάρ.

Στο 51ο λεπτό, ο "Νέι" βρήκε με τακουνάκι τον Ουίλιαν, ο οποίος έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο "αστέρας" της "καναρίνια" με προβολή προ κενής εστίας έκανε το 1-0. Απολαύστε το γκολ στο παρακάτω video:

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τα νοκ-άουτ! Βραζιλία - Μεξικό με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ