ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η "ποδιά" του Νεϊμάρ στον Βαλβέρδε

Bolivia's Raul Castro, left, fights for the ball with Brazil's Neymar during a World Cup qualifying soccer match in La Paz, Bolivia, Thursday, Oct. 5 2017. (AP Photo/Leo Correa)
Bolivia's Raul Castro, left, fights for the ball with Brazil's Neymar during a World Cup qualifying soccer match in La Paz, Bolivia, Thursday, Oct. 5 2017. (AP Photo/Leo Correa) AP

Ο Νεϊμάρ επιχείρησε μια εκπληκτική "ποδιά" πάνω στον Χουάν Βαλβέρδε με το "ESPN Argentina" να τη χαρακτηρίζει ως την καλύτερη μέσα στο 2017. (video)

Μπορεί η Βραζιλία να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την παρουσία της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, αλλά οι παίκτες της "σελεσάο" ταλαιπωρήθηκαν από το υψόμετρο του "Estadio Hernando Siles" της Βολιβίας, τόσο που χρειάστηκαν φιάλες οξυγόνου μετά τη λήξη.

Ο Νεϊμάρ, ωστόσο, δεν έδειξε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στο γήπεδο της Λα Πας. Επιχείρησε μια απίθανη ποδιά στον Χουάν Βαλβέρδε, με τον 27χρονο Βολιβιανό αμυντικό της Δε Στρόνγκεστ να μην έχει άλλη επιλογή από το να τον ανατρέψει.

Μάλιστα η αργεντίνικη έκδοση του "ESPN" της προσέδωσε τον χαρακτηρισμό "καλύτερη ποδιά του 2017". Απολαύστε την:

Photo credits: AP Photo/Leo Correa

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ