ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η πιθανή 11άδα της Κροατίας

Croatia's players pose for a team photo prior to the World Cup Group I qualifying soccer match between Ukraine and Croatia at the Olympiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Monday, Oct. 9, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Croatia's players pose for a team photo prior to the World Cup Group I qualifying soccer match between Ukraine and Croatia at the Olympiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Monday, Oct. 9, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο Ντάλιτς αναμένεται να καλύψει το κενό του Μπάντελ με τον Μπρόζοβιτς, ενώ πιθανότατα την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μάντζουκιτς. Δείτε την πιθανή 11άδα της Κροατίας κόντρα στην Ελλάδα

Η απουσία του Μάτεο Κόβατσιτς (Ρεάλ) ήταν δεδομένη εδώ και καιρό για την Κροατία, έτσι η παρουσία του Μίλαν Μπάντελ στην 11άδα ήταν δεδομένη στα μπαράζ με την Ελλάδα, όμως ο αμυντικός μέσος της Φιορεντίνα τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακη και... βγήκε νοκ-άουτ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ζλάτκο Ντάλιτς, είδε με ικανοποίηση τον Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς της Ίντερ να επιστρέφει στην δράση στα τέλη του Οκτώβρη, έτσι με αυτόν αναμένεται να καλύψει το κενό του Μπάντελ (πολύ πιο επιθετική η ομάδα δηλαδή).

Ο Μπρόζοβιτς παίζει και ως εξτρέμ και στον άξονα, με τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις από την Κροατία να αναφέρουν πως αυτός αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Ράκιτιτς στο κέντρο στο πρώτο ματς με την Ελλάδα στο Ζάγκρεμπ (Πέμπτη 9/11, 21:45).

Αυτό σημαίνει πως ο Λούκα Μόντριτς θα παίξει μπροστά τους, στα άκρα θα είναι ο Άντρεϊ Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ) δεξιά και αριστερά ο Ίβαν Πέρισιτς.

Όσον αφορά στην κορυφή της επίθεσης, θα βρίσκεται ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Αναμένεται να κριθεί έτοιμος, ενώ αν τελικά δεν τα καταφέρει, θα παίξει στράικερ ο Νίκολα Κάλινιτς της Μίλαν.

Η πιθανή 11άδα της Κροατίας

Είδατε παραπάνω πως αναμένεται να παραταχθεί η Κροατία το βράδυ της Πέμπτης στο Ζάγκρεμπ, ενώ παρακάτω υπάρχει και το δεύτερο πλάνο με τους ίδιους 11, με Μόντριτς στο κέντρο μαζί με τον Ράκιτιτς, τον Μπρόζοβιτς να παίζει δεξιά κα τον Κράμαριτς να πηγαίνει πίσω από τον στράικερ (Μάντζουκιτς ή Κάλινιτς). Κάτι δηλαδή που μπορεί να γίνει και κατά την διάρκεια του ματς.

Η πιθανή 11άδα της Κροατίας

AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ