ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η Ουρουγουάη νίκησε την Ουαλία με Καβάνι

Η Ουρουγουάη νίκησε την Ουαλία με Καβάνι

Η Ουρουγουάη νίκησε 1-0 την Ουαλία στον τελικό του China Cup, χάρη σε γκολ του Έντινσον Καβάνι, στην 100ή διεθνή συμμετοχή του (video)

Δυνατό τεστ εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 είχε η Ουρουγουάη κόντρα στην Ουαλία και ήταν πετυχημένο, καθώς νίκησε 1-0, με σκόρερ τον Έντινσον Καβάνι.

Το ματς μάλιστα ήταν ιστορικό για τον στράικερ της Παρί Σεν-Ζερμέν, καθώς συμπλήρωσε τις 100 διεθνείς συμμετοχές, ενώ πέτυχε το 42ο γκολ του με την εθνική, ανοίγοντας το σκορ στο 49', από ασίστ του Κριστιάν Ροντρίγκες.

Έγινε ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία της Ουρουγουάης που φτάνει τα 100 ματς, με τους άλλους τέσσερις να είνα οι Μάξι Περέιρα (124), Ντιέγκο Γκοντίν (115), Ντιέγκο Φορλάν (112) και Κριστιάν Ροντρίγκες (104).

Αυτός ήταν το τελικός του φιλικού τουρνουά, China Cup, ενώ στον μικρό τελικό η Τσεχία νίκησε 4-1 την Κίνα. Μόνο η Ουρουγουάη απ' τις 4 ομάδες θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θα είναι στον 1ο όμιλο με Ρωσία, Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο.

ΟΥΑΛΙΑ (5-4-1): Χένεσεϊ, Γκάντερ (79' Μάθιους), Τσέστερ (75' Λόκιερ), Άσλεϊ Γουίλιαμς, Μπεν Ντέιβις (90' Χιούτζις), Ντέκλαν Τζον (59' Ρόμπερτς), Τζο Άλεν, Άντι Κινγκ, Μπέιλ, Γουίλσον (72' Έβανς), Βόουκς (67' Μπόντιν).

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Βαρέλα, ΧΜ Χιμένες (8' Κοάτες), Γκοντίν, Λασάλτ, Μπεντανκούρ (78' Γκαστόν Σίλβα), Βεσίνο, Νάντες (85' Στουάνι), Κριστιάν Ροντρίγκες (70' Τορέιρα), Λουίς Σουάρες, Καβάνι (93' Μάξι Γκόμες).

Ουαλία - Ουρουγουάη 0-1

photo: AUFOficial twitter

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ