ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Η κόκκινη του Σάντσες και το 1-0 της Ιαπωνίας

Referee Damir Skomina from Slovenia shows a red card to Colombia's Carlos Sanchez, on the ground, during the group H match between Colombia and Japan at the 2018 soccer World Cup in the Mordavia Arena in Saransk, Russia, Tuesday, June 19, 2018. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Referee Damir Skomina from Slovenia shows a red card to Colombia's Carlos Sanchez, on the ground, during the group H match between Colombia and Japan at the 2018 soccer World Cup in the Mordavia Arena in Saransk, Russia, Tuesday, June 19, 2018. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP

Η Ιαπωνία προηγήθηκε μόλις στο έκτο λεπτό επί της Κολομβίας με 1-0 έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καγκάβα. Σωστή η αποβολή για τον Σάντσες. (VIDEO)

Πριν καν συμπληρωθούν τα τρία λεπτά της αναμέτρησης ο Σάντσες απέκρουσε με το χέρι το σουτ του Καγκάβα, είδε τη δεύτερη πιο γρήγορη κόκκινη στην ιστορία των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έδωσε την ευκαιρία στους Ιάπωνες να προηγηθούν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Μουρίγιο "έχασε" τον Οσάκο που βγήκε απέναντι από τον κίπερ Οσπίνα, ο τερματοφύλακας της Κολομβίας απέκρουσε και η μπάλα στρώθηκε στον Καγκάβα.

Εκείνος έκανε το σουτ με τη μία και ο Σάντσες απομάκρυνε την μπάλα με το χέρι. Ο Σλοβένος διαιτητής Σκόμινα καταλόγισε αμέσως το πέναλτι και στη συνέχεια σωστά έδειξε την κόκκινη στον αμυντικό της Κολομβίας. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη πιο γρήγορη κόκκινη κάρτα στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων και η πρώτη του εφετινού στη Ρωσία! Η πιο... γρήγορη αποβολή στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων ήταν στον αγώνα της Ουρουγουάης με τη Σκωτία το 1986, όταν ο Αλμπέρτο Μπατίστα των Νοτιοαμερικάνων είχε αποβληθεί μόλις στο 54ο δευτερόλεπτο.

Ο Καγκάβα που ουσιαστικά κέρδισε το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ για τους Ιάπωνες.

Δείτε όλη τη φάση που έφερε το 1-0 τη Ιαπωνίας.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Κολομβία - Ιαπωνία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Vadim Ghirda

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ