ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η ιστορία του Πογκμπά με το "ελληνικό σάντουιτς"

France's Paul Pogba reacts as he arrives at a press conference at the 2018 soccer World Cup in Istra, Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France's Paul Pogba reacts as he arrives at a press conference at the 2018 soccer World Cup in Istra, Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο Πολ Πογκμπά αποκάλυψε στους Γάλλους δημοσιογράφους μια ανέκδοτη ιστορία, θέλοντας να καταδείξει ότι η πίεση προς τον ίδιο και τους συμπαίκτες του έχει αυξηθεί αρκετά.

Η Γαλλία συγκρούεται με τη Δανία στο "Luzhniki" της Μόσχας για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου. Οι "μπλε" έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά δεν έχουν πείσει ακόμη με την εικόνα που έχουν παρουσιάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και δέχονται κριτική από τους συμπατριώτες τους.

Ο Πολ Πογκμπά αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου μια άγνωστη ιστορία για να καταδείξει την αυξημένη πίεση προς τον ίδιο και τους συμπαίκτες. Όπως υποστήριξε - όταν ήταν έφηβος - έτρωγε "ελληνικό σάντουιτς" (κάτι σαν... ελληνική - εξ ου και το όνομα - πίτα με γύρο) πριν τα ματς, ωστόσο κανείς δεν έλεγε κάτι, γιατί η ομάδα του νικούσε άνετα.

"Όταν ως έφηβος έπαιζα στην Τορσί, τρώγαμε ελληνικό σάντουιτς πριν τα ματς και νικούσαμε 6-0. Τώρα, όταν υπάρχει video που χορεύεις στο Instagram πριν τα ματς και χάνεις μετά, υπάρχει πρόβλημα", υποστήριξε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Γαλλίας.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Photo credits: AP Photo/David Vincent

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ