ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η ηγετική ομιλία του Πογκμπά πριν τον προημιτελικό με την Ουρουγουάη (VIDEO)

France's Paul Pogba celebrates after scoring his side's third goal during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
France's Paul Pogba celebrates after scoring his side's third goal during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Το "φως" της δημοσιότητας είδε η ηγετική ομιλία του Πολ Πογκμπά στα αποδυτήρια της εθνικής Γαλλίας πριν τον προημιτελικό με την αντίστοιχη της Ουρουγουάης. (VIDEO)

Η εθνική Γαλλίας νίκησε 4-2 την αντίστοιχη της Κροατίας στο "Luzhniki" της Μόσχας και κατέκτησε το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Στη διάρκεια της διαδρομής χρειάστηκε ν' αφήσει εκτός και την Ουρουγουάη.

Το "φως" της δημοσιότητας είδε η ηγετική ομιλία του Πολ Πογκμπά στα αποδυτήρια των "μπλε" πριν την έναρξη του ματς με τη "σελέστε".

"Δεν υπάρχει γυρισμός, αυτό είναι θα συνεχίσουμε όλο το δρόμο μέχρι τη 15η Ιουλίου. Όλοι μαζί. Σήμερα ο Μπλεζ (Ματουιντί) είναι στον πάγκο. Είναι απογοητευμένος. Θέλει να παίξει, όπως οποιοσδήποτε άλλος. Για παιδιά σαν κι αυτόν πρέπει να παλέψουμε. Ο καθένας χρειάζεται να δώσει το καλύτερό του εαυτό.

Θα παλέψουμε για την ομάδα μας. Όπως κόντρα στην Αργεντινή και περισσότερο ακόμη. Για να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να νικήσεις τον καλύτερο. Πρέπει να παλέψουμε για παιδιά σαν τον Ματουιντί. Θα πρέπει να βαδίσουμε το δρόμο μέχρι τέλους", υποστήριξε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ