ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η γκολάρα του Μούσα στο Νιγηρία - Ισλανδία (VIDEO)

Nigeria's Ahmed Musa, right, celebrates after scoring his team's first goal during the group D match between Nigeria and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Nigeria's Ahmed Musa, right, celebrates after scoring his team's first goal during the group D match between Nigeria and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο Αχμέντ Μούσα άνοιξε το σκορ για την εθνική Νιγηρίας στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Ισλανδίας με εκπληκτικό κοντρόλ και σουτ στο 49ο λεπτό. (VIDEO)

Η εθνική Νιγηρίας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ισλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου και οι "Super Eagles" άνοιξαν το σκορ με τον Αχμέντ Μούσα στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης στο Βόλγκογκραντ.

Ο 25χρονος επιθετικός της Λέστερ, οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός τη σεζόν που τελείωσε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με εξαιρετικό κοντρόλ και σουτ εντός περιοχής μετά από κούρσα και σέντρα του Μόουζες, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χάνελς Χάλντορσον. Έγινε, έτσι ο πρώτος Νιγηριανός που σκοράρει σε δύο Μουντιάλ (2014, 2018)!

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Νιγηρία - Ισλανδία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ