ΜΟΥΝΤΙΑΛ

H ενδεκάδα της Αγγλίας κόντρα στον Παναμά

England's Ruben Loftus-Cheek during a friendly soccer match between England and Nigeria at Wembley stadium in London, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
England's Ruben Loftus-Cheek during a friendly soccer match between England and Nigeria at Wembley stadium in London, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε την ενδεκάδα της Αγγλίας για τον αγώνα με τον Παναμά (24/06, 15:00), με τον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ να παίρνει τη θέση του τραυματία Ντελέ Άλι στο βασικό σχήμα.

Με μία αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Τυνησία παρατάσσεται η Αγγλία στον αγώνα με τον Παναμά για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ πήρε τη θέση του Ντελέ Άλι, ο οποίος αντιμετώπιζε μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες και προτιμήθηκε να μείνει στον πάγκο.

Η ενδεκάδα αποτελείται απ' τους: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Γιανγκ, Χέντερσον, Στέρλινγκ, Λόφτους-Τσικ, Λίνγκαρντ και Κέιν.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αγγλία - Παναμάς με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ