ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η δεύτερη μεγαλύτερη προσέλευση στο "Maksimir" σε ματς εθνικής

Η δεύτερη μεγαλύτερη προσέλευση στο "Maksimir" σε ματς εθνικής

Ήδη έχουν φύγει 28.500 εισιτήρια για την αναμέτρηση Κροατία - Ελλάδα. Αναμένεται να σημειωθεί η δεύτερη μεγαλύτερη προσέλευση στο "Maksimir" για την εθνική μετά το 2003, κόντρα στη Σλοβενία. Δεν θα βρέχει την ώρα του ματς.

Οι εθνικές Κροατίας και Ελλάδας προετοιμάζονται για τη διπλή μονομαχία τους - στις 9/11 στο Ζάγκρεμπ και στις 12/11 στο Φάληρο - για τα μπαράζ με στόχο το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Νίκος Συριώδης

Οι Κροάτες θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους στο "Maksimir". Ήδη έχουν φύγει 28.500 εισιτήρια για το πρώτο ματς των μπαράζ, ενώ η διάθεση αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα, ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης (9/11, 21:45).

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των κροατικών ΜΜΕ θα παρατηρηθεί η δεύτερη μεγαλύτερη προσέλευση στο γήπεδο του Ζάγκρεμπ για ματς της εθνικής ομάδας, ύστερα από εκείνο του 2003 με αντίπαλο τη Σλοβενία (ισοπαλία 1-1) στο πλαίσιο των playoffs για το Euro 2004. Τότε, είχε σημειωθεί sold out (36.000 θεατές) Μάλιστα, για την αναμέτρηση έχουν μεταβεί στην πρωτεύουσα της χώρας Κροάτες που ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Μπορεί οι Κροάτες να ανησυχούσαν για το ενδεχόμενο να βρέχει στο Ζάγκρεμπ το βράδυ της Πέμπτης (9/11), αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Μάλιστα, έχουν γίνει διορθωτικές αλλαγές στον χλοοτάπητα κι αυτός αναμένεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση από ο,τι στο ματς με το Κόσοβο.

Photo credits: jutarnji.hr

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ