ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η αποθέωση του Ικάρντι στον Μέσι

Argentina's Lionel Messi, right, and Mauro Icardi train for a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Venezuela, in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Sept. 3, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Lionel Messi, right, and Mauro Icardi train for a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Venezuela, in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Sept. 3, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Μάουρο Ικάρντι αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018 και διέλυσε τη φημολογία περί κακών σχέσεων μεταξύ τους. (φωτογραφία)

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση του Λιονέλ Μέσι με τον Μάουρο Ικάρντι. Μέχρι και ότι ο πρώτος ήταν αυτός που επί προηγούμενων τεχνικών ηγεσιών έθετε "βέτο" στην κλήση του δευτέρου στην "αλμπισελέστε" λόγω της φιλίας του με τον Μάξι Λόπες.

Αλλά, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Από τότε που ανέλαβε προπονητής της εθνικής Αργεντινής ο Χόρχε Σαμπαόλι, ο επιθετικός της Ίντερ βλέπει το όνομά του στις κλήσεις.

Μετά τη νίκη (1-3) επί του Εκουαδόρ στο Κίτο και την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018 χάρη στο χατ-τρικ του Λιονέλ Μέσι, ο Μάουρο Ικάρντι αποθέωσε τον "Pulga".

Αρχικά, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τη συνόδευσε με τη λεζάντα: "Με τον καλύτερο στην ιστορία, χωρίς αμφιβολία".

Η αποθέωση του Ικάρντι στον Μέσι

Ενώ, στη συνέχεια, δήλωσε στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους: "Ο Λέο είχε πολλή πίεση. Είναι ο καλύτερος του κόσμου κι έπρεπε να το δείξει, αλλά εάν η ομάδα δεν βοηθά ένας μόνος του δεν μπορεί να νικήσει. Τον βοηθήσαμε, του δώσαμε ένα χέρι βοηθείας κι έβγαλε τον καλύτερο εαυτό του. Είμαστε ήρεμοι, είμαστε εντός Μουντιάλ. Ήταν αδύνατο η Αργεντινή να μην είναι στο Μουντιάλ. Όλοι θέλαμε το ίδιο, τα 40.000.000 (πληθυσμού) κι εμείς".

Photo credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ