ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η αποστολή του Βελγίου για το ματς με την Ελλάδα

Belgium's Dries Mertens scores against Estonia during the World Cup Group H qualifying soccer match between Belgium and Estonia,  at the King Baudouin Stadium in Brussels on Sunday, Nov. 13, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys)
Belgium's Dries Mertens scores against Estonia during the World Cup Group H qualifying soccer match between Belgium and Estonia, at the King Baudouin Stadium in Brussels on Sunday, Nov. 13, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys) AP

Συνολικά 27 ποδοσφαιριστές - ανάμεσα στους οποίους 4 τερματοφύλακες - συμπεριέλαβε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για το ματς προκριματικών Μουντιάλ 2018 με την Ελλάδα και το φιλικό με τη Ρωσία.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Βελγίου, στις 25 Μαρτίου στο "Stade Roi Baudouin" των Βρυξελλών για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν επιφύλασσε μεγάλες εκπλήξεις ως προς τα ονόματα που βρίσκονται στις επιλογές του.

Στην αποστολή, την οποία ανακοίνωσε την Παρασκευή η βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, φιγουράρουν 27 ονόματα ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι τερματοφύλακες. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βελγίου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους τραυματίες, Τοργκάν Αζάρ και Στεβέν Ντεφούρ, ενώ άφησε εκτός πλάνων του τον Νικολά Λομπάρτς και τον Βενσάν Κομπανί. Διατήρησε στις επιλογές τους τον Αξέλ Βιτσέλ, ο οποίος άφησε την Ευρώπη για την Ασία προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της κινέζικης ομάδας, Tianjin Quanjian.

Μετά από την αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδας, η εθνική Βελγίου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Ρωσίας, σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο "Olimpiyskiy Stadion" του Σότσι, στις 28 Μαρτίου. Αναλυτικά ακολουθούν οι επιλογές του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Τιμπό Κουρτουά

Σιμόν Μινιολέ

Κοέν Κάστελς

Ματς Ζελς

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Τόμπι Αλντερβάιρελντ

Ντεντρίκ Μπογιατά

Λοράν Σιμάν

Τομά Φοκέ

Τομά Μενιέ

Γιαν Βερτόνχεν

Τόμας Βερμάλεν

ΜΕΣΟΙ

Νασέρ Σαντλί

Κέβιν Ντε Μπράινε

Μουσά Ντεμπελέ

Λεάντερ Ντεντόνκερ

Μαρουάν Φελαϊνί

Ραντζά Ναϊνγκολάν

Γιούρι Τίλεμανς

Αξέλ Βιτσέλ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Μισί Μπατσουαγί

Κριστιάν Μπεντεκέ

Γιανίκ Καράσκο

Εντέν Αζάρ

Ρομελού Λουκακού

Ντρις Μέρτενς

Κέβιν Μιραλάς

Ντιβόκ Ορίγκι

Photo credits: AP Photo/Olivier Matthys

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ