ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η απολογία του βοηθού του Σαουθγκέιτ για τη γκάφα του

England's Kyle Walker, center, gets a yellow card during the group G match between Tunisia and England at the 2018 soccer World Cup in the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Αγγλία, Γουόκερ AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Ο Κάιλ Γουόκερ αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες ο βοηθός του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, Στιβ Χόλαντ, μια ημέρα μετά την γκάφα που έκανε με την 11άδα της Αγγλίας ενόψει Παναμά.

Ο βοηθός του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, Στιβ Χόλαντ, υπέπεσε σε ένα λάθος, το οποίο δεν περίμενε ποτέ ότι θα κάνει, όταν αποκάλυψε ερήμην του την 11άδα για το ματς με τον Παναμά.

Οι δαιμόνιοι Άγγλοι ρεπόρτερ, με τον φωτογραφικό φακό τους, εντόπισαν το σημειωματάριό του και έβγαλαν την είδηση. Εάν οι σημειώσεις του είναι ακριβείς, τότε έκαναν μίνι-χαλάστρα στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, καθώς φανέρωσαν τις σκέψεις του.

Σύμφωνα μ' αυτές, τη θέση του Ραχίμ Στέρλινγκ παίρνει ο Μάρκους Ράσφορντ και αυτή του τραυματία Ντέλε Άλι θα πάρει ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ. Ο Χόλαντ απολογήθηκε στους παίκτες στην προπόνηση και ο Κάιλ Γουόκερ αποκάλυψε το τι τους είπε.

"Ήταν πριν την προπόνηση, ακριβώς πριν βγούμε για την προθέρμανσή μας. Απολογήθηκε και είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που τα έκανε θάλασσα σε 20 χρόνια καριέρας. Γελάσαμε, διότι οι διαιτητικές του ικανότητες δεν είναι οι καλύτερες. Προχωράμε μπροστά και ανυπομονούμε για τον αγώνα. Το κλειδώσαμε στο μυαλό μας", είπε αρχικά ο Γουόκερ και συνέχισε για το αν γνωρίζουν την 11άδα οι παίκτες: "Δεν έχουμε ιδέα. Θα μάθουμε πιθανότατα αύριο. Ειλικρινά δεν ξέρουμε την αρχική 11άδα".

Όσο για το πέναλτι που έκανε, απάντησε πως "ίσως στην Premier League να την είχα γλιτώσει. Δεν ήταν μια ιδανική αρχή σε προσωπικό επίπεδο, όμως δεν μπορώ να αφήνσω τέτοια πράγματα να με επηρεάσουν. Ίσως κάποιοι άλλοι το περιμένουν αυτό για να βοηθηθούν οι ίδιοι".

AP Photo/Rebecca Blackwell

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ