ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η κούρσα 60 μέτρων του Εμπαπέ και το γκολ του Γκριεζμάν (VIDEO)

Η κούρσα 60 μέτρων του Εμπαπέ και το γκολ του Γκριεζμάν (VIDEO)
AP PHOTO/SERGEI GRITS

Η εκπληκτική κούρσα 60 μέτρων του Κιλιάν Εμπαπέ έφερε το πέναλτι με το οποίο ο Αντουάν Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ για τη Γαλλία κόντρα στην Αργεντινή.

Το πρώτο νοκ άουτ του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου βρισκόταν στο 11ο λεπτό, όταν η Αργεντινή είχε την μπάλα στην επίθεση κι έξω από την περιοχή της Γαλλίας. Οι Γάλλοι έκοψαν, η μπάλα έφτασε στον Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος άρχισε αυτό που κάνει ίσως καλύτερα από κάθε άλλον παίκτη του κόσμου, κούρσα με την μπάλα.

Αρχικά πέρασε ανάμεσα από δύο Αργεντινούς και στη συνέχεια ο Χαβιέρ Μαστσεράνο δεν κατάφερε να τον προλάβει. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν συνέχισε την επέλασή του και όταν βρήκε μπροστά του τον Μάρκος Ρόχο, πέταξε την μπάλα στην περιοχή κι έτρεξε να την ξαναμαζέψει.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να τον προλάβει και του έκανε μία κίνηση... πάλης για να τον ρίξει κάτω. Το μαρκάρισμα άρχισε εντός περιοχής, ωστόσο συνεχίστηκε εντός κι ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι.



Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος έκανε το 1-0 με το δεύτερο εύστοχο πέναλτί του στο τουρνουά.

Photo credits: AP Photo/Sergei Grits

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τα νοκ-άουτ! Γαλλία - Αργεντινή με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ