ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η "απάντηση" της Τυνησίας με Μπεν Γιουσέφ (VIDEO)

Tunisia's Fakhreddine Ben Youssef (8) celebrates with his teammates after scoring his side's first goal during the group G match between Panama and Tunisia at the 2018 soccer World Cup at the Mordovia Arena in Saransk, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Darko Bandic)
Tunisia's Fakhreddine Ben Youssef (8) celebrates with his teammates after scoring his side's first goal during the group G match between Panama and Tunisia at the 2018 soccer World Cup at the Mordovia Arena in Saransk, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Ο Φακρεντίν Μπεν Γιουσέφ ισοφάρισε (1-1) για την εθνική Τυνησίας στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη του Παναμά, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τους "αετούς της Καρχηδόνας". (VIDEO)

Οι εθνικές Παναμά και Τυνησία κοντράρονται - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και οι "καναλέρος" άνοιξαν το σκορ με τη... βοήθεια των "αετών της Καρχηδόνας" στο 33ο λεπτό.

Ήταν, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Χοσέ Ροντρίγκες σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Γιασίν Μεριάχ και κατέληξε στα δίχτυα της Τυνησίας κάνοντας το 1-0 υπέρ του Παναμά.

Οι Αφρικανοί "απάντησαν" με τον Φακρεντίνε Μπεν Γιουσέφ στο 51ο λεπτό. Ο Σλιτί άνοιξε δεξιά στον Χαζρί εκείνος με τη μία γύρισε την μπάλα και ο αμαρκάριστος Μπεν Γιουσέφ σκόραρε για το 1-1. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ σε εθνικό επίπεδο και υπ αριθμόν 2.500 σε τελικές φάσεις Παγκοσμίων.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Παναμάς - Τυνησία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ