ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η 11άδα της Κροατίας κόντρα στην Ελλάδα

Croatia's Nikola Kalinic celebrates after scoring his sides first goal during the Euro 2016 Group D soccer match between Croatia and Spain at the Nouveau Stade in Bordeaux, France, Tuesday, June 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Croatia's Nikola Kalinic celebrates after scoring his sides first goal during the Euro 2016 Group D soccer match between Croatia and Spain at the Nouveau Stade in Bordeaux, France, Tuesday, June 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Χωρίς εκπλήξεις η 11άδα της Κροατίας για την αποψινή αναμέτρηση με την Ελλάδα, με τον Κάλινιτς να παίρνει τη θέση του ανέτοιμου Μάντζουκιτς στην κορυφή της επίθεσης. Δείτε τις επιλογές του Ντάλιτς

Γνωστοποιήθηκε η 11άδα με την οποία η Κροατία θα αντιμετωπίσει απόψε (21:45) την Ελλάδα στο Ζάγκρεμπ, με τον Νίκολα Κάλινιτς της Μίλαν να ξεκινά στην κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Μάριο Μάντζουκιτς ήταν ανέτοιμος.

Οι υπόλοιποι 10 ήταν οι... αναμενόμενοι. Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς (Μονακό) στο τέρμα, δεξί μπακ ο Σίμε Βρσάλκο (Ατλέτικο), αριστερό ο Ίβαν Στρίνιτς (Σαμπντόρια), στο κέντρο της άμυνας ο Ντόμαγκο Βίντα (Ντινάμο Κιέβου) με τον Ντέγιαν Λόβρεν (Λίβερπουλ).

Στο κέντρο ο Ίβαν Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα) με τον Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ), μπροστά τους ο Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς (Ίντερ), δεξί εξτρέμ ο Άντρεϊ Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), αριστερό εξτρέμ ο Ίβαν Πέρισιτς (Ίντερ) και στην κορυφή ο Νίκολα Κάλινιτς (Μίλαν).

Πάντως, ο Μπρόζοβιτς δεν αποκλείεται να είναι και δίπλα στον Ράκιτιτς, με τον Μόντριτς να παίζει πίσω από τον Κάλινιτς, Όπως δεν αποκλείεται να παίξει και δεξιά ο Μπρόζοβιτς, έτσι θα περάσει ο Κράμαριτς πίσω από τον Κάλινιτς.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Βίντα, Λόβρεν, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κράμαριτς, Πέρισιτς, Κάλινιτς.

Η 11άδα της Κροατίας κόντρα στην Ελλάδα

*** δείτε ΕΔΩ την 11άδα της Ελλάδας

*** παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ