ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Για πρώτη φορά από το 2010 στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας ο Ινιέστα

Spain's Andres Iniesta, controls the ball near Spain head coach Fernando Hierro, center, during the group B match between Spain and Morocco at the 2018 soccer World Cup at the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Spain's Andres Iniesta, controls the ball near Spain head coach Fernando Hierro, center, during the group B match between Spain and Morocco at the 2018 soccer World Cup at the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Monday, June 25, 2018. (AP Photo/Czarek Sokolowski) (AP PHOTO/CZAREK SOKOLOWSKI)

Ο Αντρές Ινιέστα έμεινε στον πάγκο της Ισπανίας στον αγώνα με τη Ρωσία και για πρώτη φορά μετά το 2010, σε επίπεδο Euro και Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν ξεκινά στο αρχικό σχήμα της "φούρια ρόχα".

Η Ισπανία τίθεται αντιμέτωπη με τη Ρωσία στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου ( live η εξέλιξη του αγώνα στο Sport24.gr) και ο Φερνάντο Ιέρο αποφάσισε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Αντρές Ινιέστα.

Είναι η πρώτη φορά από το 2010 μέχρι σήμερα, σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και Παγκοσμίου Κυπέλλου, που ο 34χρονος χαφ της ιαπωνικής Vissel Kobe δεν ξεκινά στο αρχικό σχήμα της "φούρια ρόχα".

Συγκεκριμένα, από το 2010 και τον αγώνα με την Ονδούρα, ο Ινιέστα έπαιξε 21 φορές βασικός μέχρι και σήμερα, που ο Ιέρο πήρε την απόφαση να ξεκινήσει τον Ασένσιο.

Η εξέλιξη αυτή σχολιάτηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες του twitter:




(AP Photo/Czarek Sokolowski)

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τα νοκ-άουτ! Ισπανία - Ρωσία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ