ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Γι' αυτό το λόγο έβαλε τα κλάματα ο Νεϊμάρ

Brazil's Neymar reacts after missing a chance to score during the group E match between Brazil and Costa Rica at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Brazil's Neymar reacts after missing a chance to score during the group E match between Brazil and Costa Rica at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ο Νεϊμάρ εξήγησε το λόγο που ξέσπασε σε κλάματα μετά το φινάλε του αγώνα με την Κόστα Ρίκα, όπου η Βραζιλία επικράτησε με 2-0 στο φινάλε.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης που βρήκε τη Βραζιλία να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο ( 2-0 την Κόστα Ρίκα), ο Νεϊμάρ ξέσπασε σε δάκρυα. Δείγμα, ίσως, της έντονης πίεσης που καλείται να διαχειριστεί ο "αστέρας" της Παρί Σεν-Ζερμέν, ο οποίος πανηγύρισε και το πρώτο του γκολ στο Μουντιάλ.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ο Νεϊμάρ εξήγησε το λόγο που ξέσπασε σε κλάματα: "Κανείς δεν γνωρίζει τι πέρασα για να βρίσκομαι εδώ. Έκλαψα από χαρά, προήλθε από την τεράστια επιθυμία για τη νίκη. Τα πράγματα ποτέ δεν ήταν εύκολα στη ζωή μου. Το όνειρο συνεχίζεται. Όχι το όνειρο, ο σκοπός. Συγχαρητήρια για την εμφάνιση παιδιά. Ήσασταν τρομεροί", έγραψε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ.

Θυμίζουμε ότι ο Νεϊμάρ είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν μερικούς μήνες και έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ραντεβού στη Ρωσία. Υπήρξε κίνδυνος να μην είναι έτοιμος, αλλά έκανε τα πάντα για να προλάβει και να βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, βοηθώντας τη χώρα του να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Γι' αυτό το λόγο έβαλε τα κλάματα ο Νεϊμάρ

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ