ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Φόβοι ότι χάνει το υπόλοιπο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Κβιστ

Denmark's William Kvist is carried on a stretcher after getting injury during the group C match between Peru and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Mordovia Arena in Saransk, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Denmark's William Kvist is carried on a stretcher after getting injury during the group C match between Peru and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Mordovia Arena in Saransk, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Δανίας, Έγκε Χαρέιντε, υποστήριξε ότι ο Βίλιαμ Κβιστ είναι πιθανό να μην αγωνιστεί ξανά στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, λόγω του τραυματισμού του στο ματς με το Περού (VIDEO).

Το γκολ του Πόουλσεν στο 59' σε συνδυασμό με την αστοχία του Περού, έδωσαν στη Δανία το τρίποντο στην 1η αγωνιστική του τρίτου ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Μπορεί, ωστόσο, να χάσει τον Βίλιαμ Κβιστ για το υπόλοιπο της διοργάνωσης. Ο 33χρονος μέσος της Κοπεγχάγης τραυματίστηκε στο ματς του Σάρανσκ κι όλα δείχνουν ότι έχει σπάσει το πλευρό του. Εάν επιβεβαιωθεί η ιατρική διάγνωση, τότε δεν θα φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του στο Μουντιάλ 2018.

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Photo credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ