ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Έτοιμος στο Μουντιάλ ο Νεϊμάρ!

Brazils Neymar, left, dribbles the ball past Argentinas Lionel Messi during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Estadio Mineirao in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016. (AP Photo/Eugenio Savio)
Brazils Neymar, left, dribbles the ball past Argentinas Lionel Messi during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Estadio Mineirao in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016. (AP Photo/Eugenio Savio) AP

Ο Νεϊμάρ με δηλώσεις του ανέφερε πως σε ένα μήνα θα επιστρέψει στις προπονήσεις και ως εκ τούτου θα μπορέσει να είναι ετοιμοπόλεμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Στον τηλεοπτικό σταθμό "Globo" μίλησε ο Νεϊμάρ και ανέφερε και πως σε περίπου ένα μήνα θα μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις και να αποκτήσει ρυθμό για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, το οποίο ξεκινάει στις 14 Ιουνίου.

Ο Βραζιλιάνος εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την πορεία της αποθεραπείας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και σε κάθε περίπτωση είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο για τη "σελεσάο" και την Παρί.

"Σε ένα μήνα, ένα μήνα και μερικές ακόμη ημέρες θα είμαι έτοιμος. Η αποθεραπεία πάει καλά, το σημείο που ήταν το κάταγμα, δένει και όλα πηγαίνουν καλά", τόνισε χαρακτηριστικά ο Νεϊμάρ.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ