ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Equipe: Η ενδεκάδα απογοήτευσης της πρώτης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Argentina's Lionel Messi, left, looks down during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Argentina's Lionel Messi, left, looks down during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP

Η πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε και η "Equipe" έβγαλε την ενδεκάδα που απογοήτευσε στα πρώτα ματς των εθνικών ομάδων στα γήπεδα της Ρωσίας. Κυριαρχούν Γερμανοί και... Μπαρτσελόνα. (PHOTO)

Μία έκπληξη μπορεί μπορεί να είναι είτε ευχάριστη, είτε δυσάρεστη. Δεν υπάρχουν μόνον αυτοί που μας αιφνιδίασαν θετικά στην πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, αλλά κι αυτοί που στο ντεμπούτο τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας τα πήγαν χειρότερα του αναμενομένου.

Η κορυφαία γαλλική εφημερίδα, "Equipe", συνέθεσε την ενδεκάδα που απογοήτευσε στα πρώτα ματς της διοργάνωσης (Αίγυπτος και Ρωσία έχουν παίξει δύο ματς). Ο Ντε Χέα με τις λανθασμένες εκτιμήσεις του στις φάσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στα γκολπόστ, ο Στέφαν Λίχτσταϊνερ στα δεξιά, ο Γιανίκ-Φερέιρα Καράσκο στα αριστερά (στη νίκη του Βελγίου με 3-0 επί του Παναμά). Ο Κάιλ Γουόκερ με το ανόητο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε στο Τυνησία - Αγγλία (1-2) κι ο Ζεράρ Πικέ με τα αμυντικά κενά της Ισπανίας κόντρα στην Πορτογαλία (3-3) βρίσκονται ανάμεσά τους.

Η "Equipe" χρεώνει στον Σάμι Κεντίρα το ασθενές κέντρο της Γερμανίας στην ήττα (0-1) από το Μεξικό και στον Παουλίνιο την αδυναμία της Βραζιλίας στην ισοπαλία (1-1) με την Ελβετία. Δύο Γερμανοί υπάρχουν και στην τριάδα που βρίσκεται πιο μπροστά. Οι Μεσούτ Εζίλ και Τόμας Μίλερ συμπεριλαμβάνονται γιατί δεν μπόρεσαν να διασπάσουν το αμυντικό τείχος της "Τρι". Την ενδεκάδα συμπληρώνουν δύο συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα (τέσσερις συνολικά "μπλαουγκρανα" με τον Πικέ και τον Παουλίνιο).

Ο Λιονέλ Μέσι γιατί δεν κατάφερε να οδηγήσει την Αργεντινή στη νίκη απέναντι στην Ισλανδία (ισοπαλία 1-1), ενώ ο Λουίς Σουάρες γιατί έχασε μεγάλη ευκαιρία κόντρα στην Αίγυπτο αν και η "σελέστε" πήρε τη νίκη (0-1) με τον Χοσέ Μαρία Χιμένες.

Equipe: Η ενδεκάδα απογοήτευσης της πρώτης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Photo credits: AP Photo/Ricardo Mazalan

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ