ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Επιστρέφει στην εθνική Ιταλίας ο Μπαλοτέλι

Επιστρέφει στην εθνική Ιταλίας ο Μπαλοτέλι

Οι εμφανίσεις του Μάριο Μπαλοτέλι στη Γαλλία ανάγκασαν τον Τζιαμπιέρο Βεντούρα να τον καλέσει στην προεπιλογή της εθνικής Ιταλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι επέστρεψε στην εθνική Ιταλίας, μετά από τις καταπληκτικές εμφανίσεις του στην αρχή της σεζόν με τη Νις.

Το "Sky Italia" μεταδίδει ότι ο Ιταλός φορ συγκαταλέγεται στην προεπιλογή του Τζιαμπιέρο Βεντούρα για τις επικείμενες αναμετρήσεις των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με αντίπαλο την Ισπανία και την ΠΓΔΜ.

Ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι σε 2-3 χρόνια θα μπορεί να κατακτήσει τη "Χρυσή Μπάλα" και ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, ότι θα επιστρέψει στην Premier League, μετράει τέσσερα γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος με τους πρωτοπόρους της Ligue 1, μεταξύ των οποίων και δύο στη νίκη επί της Μαρσέιγ.

Η προεπιλογή ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο εξωτερικό είναι απαραίτητη για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της "σκουάντρα ατζούρα" εάν θέλει εν τέλει να τον καλέσει στην 23μελή αποστολή και ως εκ τούτου το πρώτο βήμα επανόδου έγινε για τον Super Mario.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ