ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Επική γκάφα του Λορίς έφερε το buzzer beater της Σουηδίας!

France goalkeeper Hugo Lloris reacts during the Euro 2016 final soccer match between Portugal and France at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, Sunday, July 10, 2016. (AP Photo/Petr David Josek)
France goalkeeper Hugo Lloris reacts during the Euro 2016 final soccer match between Portugal and France at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, Sunday, July 10, 2016. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Όλα Τόιβονεν χάρισε στη Σουηδία τη νίκη απέναντι στη Γαλλία (2-1) σκοράροντας από το κέντρο του γηπέδου (!) μετά την επική γκάφα του Ούγκο Λορίς (VIDEO).

Η Σουηδία νίκησε τη Γαλλία (2-1) στο μεγάλο ντέρμπι του Α' Ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ, χάρη στο buzzer beater του Όλα Τόιβονεν. Ο επιθετικός των γηπεδούχων σκόραρε από το κέντρο του γηπέδου στην εκπνοή, εκμεταλλευόμενος την επική γκάφα του Ούγκο Λορίς.

Ο τερματοφύλακας των "μπλε" επιχείρησε να κάνει ένα μεγάλο γέμισμα από την περιοχή του σε αυτή της Σουηδίας, αλλά η μπάλα δεν πήρε ύψος με αποτέλεσμα να καταλήξει στα πόδια του Όλα Τόιβονεν, ο οποίος σούταρε από το κέντρο του γηπέδου, βρίσκοντας τον στόχο. Με αυτό το τρίποντο, οι "κυανοκίτρινοι" σκαρφάλωσαν στην κορυφή του ομίλου τους, πιάνοντας τη Γαλλία στους 13 βαθμούς.

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

Δείτε το buzzer beater της Σουηδίας

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ