ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Επέστρεψε στην εθνική Βραζιλίας ο Σίλβα

Επέστρεψε στην εθνική Βραζιλίας ο Σίλβα

Ο Τίτε ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για τους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 και μετά από έναν χρόνο επέστρεψε ο αρχηγός Τιάγκο Σίλβα.

Μετά από έναν χρόνο... εξοστρακισμού, ο πρώην αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, Τιάγκο Σίλβα, κλήθηκε ξανά για εκπροσωπήσει την πατρίδα του, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 κόντρα σε Βολιβία και Βενεζουέλα.

Ο αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν και της "σελεσάο" στο Μουντιάλ του 2014 είχε παραγκωνιστεί από τον τέως ομοσπονδιακό τεχνικό Ντούνγκα, μετά από τον αποκλεισμό της χώρας από την Παραγουάη στα προημιτελικά του Copa America 2015.

Μετά από την απόλυση του Ντούνγκα το πεδίο άδειασε για τον Σίλβα, ωστόσο η γαλλική ομάδα από την πλευρά της δεν του επέτρεψε να βοηθήσει την πατρίδα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο, όπου η "σελεσάο" κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Τίτι, ανακοίνωσε την αποστολή για τους επόμενους αγώνες της Βραζιλίας και μεταξύ των 24 ποδοσφαιριστών βρίσκεται και ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός. Παρ' όλα αυτά, εκτός επιλογών έμεινε ο συνήθως παρτενέρ του Σίλβα στα στόπερ, τόσο στην Παρί όσο και στη Βραζιλία, Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος την Παρασκευή έκανε δεύτερο ντεμπούτο με την Τσέλσι, στην εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ.

Η Βραζιλία υποδέχεται στο Νατάλ τη Βολιβία στις 7 Οκτωβρίου και τρεις ημέρες αργότερα ταξιδεύει στη Βενεζουέλα, προερχόμενη από νίκες 3-0 επί του Εκουαδόρ και 2-1 επί της Κολομβίας, με συνέπεια να βρίσκεται έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Ουρουγουάη στον όμιλο.

Η αποστολή της Βραζιλίας

Τερματοφύλακες

Άλισον (Ρόμα), Αλέξ Μουράλια (Φλαμένγκο) Γουεβέρτον (Ατλέτικο Παραναένσε)

Αμυντικοί

Μιράντα (Ίντερ), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζιλ (Σάντονγκ Λούνενγκ), Ντάνι Άλβες (Γιουβέντους), Φάγκνερ (Κορίνθιανς), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Μέσοι

Καζεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρενάτο Αουγκούστο (Γκουοάν), Παουλίνιο (Γκουάνγκζου Έβεργκραντ), Οσκάρ (Τσέλσι), Γουίλιαν (Τσέλσι), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Λούκας Λίμα (Σάντος), Ζιουλιάνο (Ζενίτ), Φιλίπε Κοουτίνιο (Λίβερπουλ)

Επιθετικοί

Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Ντόουγκλας Κόστα (Μπάγερν), Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Γκαμπριέλ Ζεζούς (Παλμέιρας)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ