ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Επεμβαίνει η αστυνομία μετά τις απειλές στον Ντουρμάζ

CORRECTS ID - Sweden's Viktor Claesson is substituted by Jimmy Durmaz during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
CORRECTS ID - Sweden's Viktor Claesson is substituted by Jimmy Durmaz during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Michael Probst) (AP PHOTO/MICHAEL PROBST)

Η σουηδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου απευθύνθηκε στην αστυνομία της χώρας μετά τις απειλές που δέχτηκε ο Τζίμι Ντουρμάζ, εξαιτίας του φάουλ στον Τίμο Βέρνερ, από το οποίο προήλθε το νικητήριο για τη Γερμανία.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δέχθηκε απειλές και ρατσιστικά μηνύματα στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, λόγω του φάουλ στον Τίμο Βέρνερ, από το οποίο προήλθε το νικητήριο για τη Γερμανία γκολ του Τόνι Κρόος.

Η ομοσπονδία της Σουηδίας απευθύνθηκε στην αστυνομία της χώρας μετά τις απειλές που δέχτηκε ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού. "Δεν ανεχόμαστε να δέχεται απειλές παίκτης της ομάδας μας. Δεν είναι ευχάριστο, αλλά εξοργιστικό να βλέπεις πώς αντιμετώπιζεται ο Τζίμι Ντουρμάζ. Απολύτως απαράδεκτο" ανέφερε ο Håkan Sjöstrand, γενικός γραμματέας της σουηδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Άμεση ήταν η αντίδραση και των συμπαικτών του, οι οποίοι και στάθηκαν στο πλευρό του με αναρτήσεις στα social media. Μεταξύ αυτών κι ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία του πρώην μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού στο Insta Story, την οποία συνδύασε με δύο καρδούλες στα χρώματα της σημαίας της Σουηδίας και το σχόλιο: "BackADurmaz".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(AP Photo/Michael Probst)

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ