ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ένσο Πέρες αντί για Λανσίνι στην εθνική Αργεντινής

Argentina's Enzo Perez, left, challenges for the ball with Nigeria's William Troost-Ekong during the international friendly soccer match between Argentina and Nigeria in Krasnodar, Russia, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Sergey Pivovarov)
Argentina's Enzo Perez, left, challenges for the ball with Nigeria's William Troost-Ekong during the international friendly soccer match between Argentina and Nigeria in Krasnodar, Russia, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Sergey Pivovarov) AP

Ο Ένσο Πέρες επιλέχθηκε από τον Χόρχε Σαμπαόλι για ν' αντικαταστήσει τον τραυματία, Μανουέλ Λανσίνι, στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Μανουέλ Λανσίνι "πάγωσε" την εθνική Αργεντινής καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής (8/6) υπέστη ρήξη χιαστού και τέθηκε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε", Χόρχε Σαμπαόλι, επέλεξε τον Ένσο Πέρες για να τον αντικαταστήσει. Ο 32χρονος μέσος της Ρίβερ Πλέιτ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γοδόι Κρους, συνέχισε στην Εστουδιάντες και το 2011 ήλθε στην Ευρώπη για την Μπενφίκα. Το 2015 μετακόμισε στη Βαλένθια και πέρυσι (2017) επέστρεψε στην Αργεντινή για τη Ρίβερ Πλέιτ.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν παρών και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο (2014), στη Βραζιλία, με την "αλμπισελέστε".

Photo credits: AP Photo/Sergey Pivovarov

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ