ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Ιμπραχίμοβιτς

Sweden's Zlatan Ibrahimovic reacts as walks off the pitch end of the Euro 2016 Group E soccer match between Sweden and Belgium at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Wednesday, June 22, 2016. Belgium won 1-0. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ιμπραχίμοβιτς (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να συμπεριλάβει στην αποστολή για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Κάτι λιγότερο από 52 ημέρες απομένουν για την επίσημη έναρξη της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας, με την ομάδα της Σουηδίας να ετοιμάζεται να δώσει το "παρών" για 12η φορά στην ιστορία της.

Οι Σκανδιναβοί κατάφεραν να επιστρέψουν στα τελικά μετά από 12 χρόνια, αφήνοντας εκτός την Ιταλία σε αγώνες μπαράζ που διεξήχθησαν τον περασμένο Νοέμβριο.

Ωστόσο, αυτήν την φορά η συμμετοχή της θα πραγματοποιηθεί με μία απώλεια, καθώς ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της εθνικής, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, δεν πρόκειται να βρίσκεται στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιάνε Άντερσον.

Ο 55χρονος προπονητής αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να συμπεριλάβει τον επιθετικό των Λος Άντζελες Γκάλαξι στην ομάδα που θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Ρωσίας. Αναλυτικότερα δήλωσε τα εξής: "Ο Ζλάταν, μαζί με κάποιους άλλους παίκτες της ομάδας, είχαν δηλώσει πως δεν θέλουν να συνεχίσουν μετά το Euro 2016 στη Γαλλία και εγώ το σεβάστηκα. Δεν σκοπεύω να τον συμπεριλάβω στη λίστα μου. Θα είναι μαζί μου μόνο όσοι έχουν πει 'ναι' στην ομάδα. Εάν αρνείσαι την ομάδα, δεν νομίζω ότι πρέπει να επιστρέφεις".

Οι δηλώσεις του Σουηδού τεχνικού ήρθαν λίγες ημέρες μετά από την τοποθέτηση του Ιμπραχίμοβιτς σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή της Αμερικής, όπου είχε δηλώσει πως θα είναι κανονικά παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τέλος, δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που ο 36χρονος, με δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, είχε αναφέρει πως η πιθανότητα συμμετοχής του είναι αυξημένη.

Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Ιμπραχίμοβιτς

Photo credits: (AP Photo/Thanassis Stavrakis)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ