ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Εκτός ο Μενιέ, αμφίβολος ο Ντε Μπράινε με Ελλάδα

Belgium's Kevin De Bruyne touches his nose after Wales scored their third goal during the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve d'Ascq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. (AP Photo/Frank Augstein)
Belgium's Kevin De Bruyne touches his nose after Wales scored their third goal during the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve d'Ascq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Τομά Μενιέ τέθηκε οριστικά εκτός πλάνων του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κέβιν Ντε Μπράινε στην αναμέτρηση του Βελγίου με την Ελλάδα.

Οι εθνικές Ελλάδας και Βελγίου τίθενται αντιμέτωπες, το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 21:45 στο "Stade Roi Baudouin" των Βρυξελλών για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να ξεκαθαρίζει ότι ο Τομά Μενιέ δεν θα αγωνιστεί.

Μάλιστα, ως αντικαταστάτης του προορίζεται ο Νασέρ Σαντλί (σαφώς πιο επιθετικός από τον Μενιέ) σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ. "Έχει την εμπειρία και την ικανότητα να παίξει σε αυτή τη θέση. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όλοι πρέπει να αμύνονται", υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βελγίου.

Δεν είναι όμως μόνον η απουσία του Τομά Μενιέ που προβληματίζει τον Ισπανό προπονητή. Ο Κέβιν Ντε Μπράινε ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό και η συμμετοχή του στο ματς με την Εθνική Ελλάδας είναι αμφίβολη. Όπως αναφέρεται στα βελγικά δημοσιεύματα η απόφαση θα ληφθεί μετά και την προπόνηση της Παρασκευής.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ