ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Έκσταση από Αργεντινό δημοσιογράφο στο γκολ του Ρόχο (VIDEO)

Argentina's Marcos Rojo, scores his side's second goal during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. Argentina won 2-1. (AP Photo/Petr David Josek)
Argentina's Marcos Rojo, scores his side's second goal during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. Argentina won 2-1. (AP Photo/Petr David Josek) AP IMAGES/AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Αργεντινός δημοσιογράφος... τρελάθηκε στο γκολ του Ρόχο με το οποίο η Αργεντινή έκανε το 2-1 επί της Νιγηρίας και φρόντισε να το μεταδώσει και στους ακροατές του.

Εκατομμύρια κόσμου στην Αργεντινή και μη εκστασιάστηκαν στο γκολ του Ρόχο με το οποίο η Αργεντινή βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-1 κόντρα στη Νιγηρία και εν τέλει πήρε τη πρόκριση για τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λογικό και επόμενο ήταν να εκστασιάστηκαν και οι δημοσιογράφοι που περιέγραφαν το παιχνίδι και ήταν στο παρόντες στο γήπεδο και παράλληλα ήθελαν να μεταφέρουν και σε όσους τους άκουγαν το κλίμα που υπήρχε εκείνη την ώρα στους φίλους της Αργεντινής.

Ο Αργεντινός σχολιαστής, Pablo Giralt, ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter βίντεο από τη στιγμή της περιγραφής του γκολ του Ρόχο όπου όποιος το δει μπορεί μέσα σε ένα λεπτό να δει στο πρόσωπο του Αργεντινού, την έκσταση του και παράλληλα τη χαρά του, την αγωνία του, και την ένταση που είχε ως εκείνη τη στιγμή.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ