ΜΟΥΝΤΙΑΛ

"Είναι ένα φιλικό ντέρμπι με την Ελλάδα"

"Είναι ένα φιλικό ντέρμπι με την Ελλάδα"

Οι Ανδρέας Αβραάμ, Κωνσταντίνος Λαίφης και Κωνσταντίνος Παναγή έδωσαν σύνθημα για βαθμούς στα παιχνίδια που ακολουθούν με την Ελλάδα στο "Καραϊσκάκη" και την Βοσνία στην Σένιτσα.

Πριν την σημερινή πρωινή προπόνηση (4/10) της εθνικής Κύπρου, μίλησαν στα ΜΜΕ της χώρας τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές. Οι Ανδρέας Αβραάμ, Κωνσταντίνος Λαίφης και Κωνσταντίνος Παναγή έδωσαν σύνθημα για βαθμούς στα παιχνίδια που ακολουθούν με την Ελλάδα στο "Καραϊσκάκη" και την Βοσνία στην Σένιτσα για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ

Για τα παιχνίδια με Ελλάδα και Βοσνία…

Είναι δυο παιχνίδια στα οποία στόχος είναι το κέρδος και στα δυο αρχής γενομένης από την Ελλάδα. Είναι ένα φιλικό ντέρμπι. Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε και στόχος είναι να πάμε για να παρουσιάσουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Η Ελλάδα δείχνει να βρίσκει τα πόδια της, είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι;

"Ναι η ομάδα μας έχει δείξει ότι βλέπει στα ίσα στον κάθε αντίπαλο. Από χθες δουλεύουμε στον επόμενο αντίπαλο, κάνουμε αυτά που θέλει ο προπονητής μας και μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα".

Πόσο θα βοηθήσει η δική σου παρουσία στην Super League;

"Υπάρχουν και άλλα παιδιά που ξέρουν την ελληνική φιλοσοφία. Βέβαια θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, είναι δυο εθνικές ομάδες και εμείς αν κάνουμε αυτό που μπορούμε θα τα καταφέρουμε".

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΪΦΗΣ

Για τα παιχνίδια με Ελλάδα και Βοσνία…

"Είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι με την Ελλάδα. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Το τι μπορούμε το δείξαμε και πέρσι και πάμε για το καλύτερο".

Πόσο σημαντική κρίνεις την παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών σε ομάδες του εξωτερικού;

"Σίγουρα. Είναι σημαντικό να παίζεις στο εξωτερικό. Ο κάθε ένας φέρνει νέα πράγματα στην ομάδα. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και θα πάμε για το καλύτερο".

Μπορεί η ομάδα μας για το βαθμολογικό κέρδος μέσα από αυτά τα παιχνίδια;

"Το δείξαμε και πέρσι ότι μπορούμε για μεγάλα πράγματα. Για το παιχνίδι με την Ελλάδα δεν μπορώ να πω πολλά, δεν γνωρίζω την ομάδα αλλά έχουμε τις δυνατότητες ακόμα και το διπλό".

Πιο παιχνίδια από τα δυο θεωρείς πιο δύσκολο;

"Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πιο είναι το πιο δύσκολο, περιμένω αυτό με την Ελλάδα".

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗ

Για τα παιχνίδια με Ελλάδα και Βοσνία…

"Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια, εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα μπροστά μας είναι η Ελλάδα. Σε αυτό ο επίπεδο όσο καλό και να είσαι θα πρέπει να είσαι 90 λεπτά συγκεντρωμένος. Θα πρέπει να πάμε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο προπονητής εμπιστεύεται τους νέους και προσπαθεί να ενώσει την εμπειρία με τους νεαρούς. Νομίζω ότι αρχίσαμε καλά και προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις και την βοήθεια των προπονητών να προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε".

Αν αποτελεί οδηγό το διπλό του ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι με την Ελλάδα…

"Ήταν σημαντική νίκη για το ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο. Θα προετοιμαστούμε μέσα από την ανάλυση των προπονητών για τα παιχνίδια όμως επαναλαμβάνω ότι τέτοιες νίκες είναι σημαντικές και βοηθούν και την εθνική ομάδα".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ