ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Δώνης: "Αν παίξουμε έτσι με Κύπρο και Γιβραλτάρ, θα προκριθούμε"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάσος Δώνης ξεκαθάρισε ότι εάν η Εθνική Ελλάδας παίξει όπως απέναντι στο Βέλγιο και στα δύο εναπομείναντα ματς θα καταλάβει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Η Εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα από αυτή του Βελγίου , στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και πλέον δεν ορίζει τη μοίρα της για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Ο Τάσος Δώνης έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να παραβιάσει την εστία του Τιμπό Κουρτουά, ωστόσο εξέφρασε τη βεβαιότητα για πρόκριση στη

"Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο. Οι Βέλγοι είχαν την κατοχή αλλά μέχρι το πρώτο γκολ δεν είχαν κάποια κλασική ευκαιρία. Ήταν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Αν συνεχίσουμε και στα δύο τελευταία ματς, θα πάρουμε την πρόκριση".

"Δεν δουλεύω τόσο πολύ αμυντικά, όσο οι άλλοι συμπαίκτες. Είχα την εντολή να είμαι στο κέντρο και να κόβω κάποιες πάσες. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό. Όταν παίρνεις την μπάλα και κάνεις κούρσα 30-40 μέτρων, μπουκώνεις στο τέλος και ίσως να φταίει κι αυτό σε μερικά τελειώματα. Είναι κρίμα που δεν πήραμε ένα σημαντικό βαθμό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ