ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Δύο πέναλτι στην ίδια γωνία από τον Κέιν (VIDEO)

England's Harry Kane celebrates after he scored his side's second goal during the group G match between England and Panama at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
England's Harry Kane celebrates after he scored his side's second goal during the group G match between England and Panama at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Χάρι Κέιν ανέλαβε να εκτελέσει τα δύο πέναλτι που κέρδισε η εθνική Αγγλίας στο πρώτο ημίχρονο του ματς κόντρα στην αντίστοιχη του Παναμά. Το έκανε με τον ίδιο τρόπο, στην ίδια γωνία κι ευστόχησε ισάριθμες φορές. (VIDEO)

Η εθνική Αγγλίας κοντράρεται με την αντίστοιχη του Παναμά στο "Stadion Nizhny Novgorod" - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και δύο από τα πέντε γκολ των "τριών λιονταριών" στο πρώτο ημίχρονο, ήλθαν από τα πόδια του Χάρι Κέιν.

Ο επιθετικός της Τότεναμ πέτυχε το τρίτο και τέταρτο (διαδοχικά) γκολ του στο Μουντιάλ 2018 με όμοιο τρόπο. Ήταν δύο εξαιρετικές εκτελέσεις πέναλτι, στην ίδια γωνία, που έστειλαν τον γκολκίπερ των "καναλέρος", Χάιμε Πενέδο, να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα της εστίας του. Δείτε εδώ το δεύτερο (22') και το πέμπτο γκολ (45'+1') της εθνικής Αγγλίας:



Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αγγλία - Παναμάς με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ