ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Δρακόντεια τα μέτρα της αστυνομίας του Ζάγκρεμπ στο "Maksimir"

Fireworks explode during the group D UEFA Cup soccer match between German Hamburger SV and Dinamo Zagreb at Maksimir Stadium in Zagreb, Croatia, Wednesday, Dec. 5, 2007. (AP Photo/Darko Bandic)
Fireworks explode during the group D UEFA Cup soccer match between German Hamburger SV and Dinamo Zagreb at Maksimir Stadium in Zagreb, Croatia, Wednesday, Dec. 5, 2007. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας γύρω και μέσα στο "Maksimir" για τον αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε Κροατία και Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Ζάγκρεμπ.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Ζάγκρεμπ, τα μέτρα ασφαλείας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αναμέτρησης Κροατία - Ελλάδα (09/11, 21:45) στο "Maksimir" αλλά και τις γύρω περιοχές, θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά. Αναλυτικά:

"Θα λάβουμε αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περίμετρο του σταδίου Maksimir αλλά και στη γύρω περιοχή. Θα καταγράφεται με οπτικοακουστικά (σ.σ. με κάμερες καταγραφής αλλά και φωτογραφίες) μέσα κάθε κίνηση στον χώρο του σταδίου και στην περιοχή γύρω από αυτό, όπως και κάθε δημόσια συγκέντρωση οπαδών.

Οι πολίτες καλούνται να τηρούν τις κατευθυντήριες γραμμές, τις προειδοποιήσεις και τις εντολές των αστυνομικών και των σεκιούριτι τόσο στους δρόμους που οδηγούν στο στάδιο όσο και γύρω και μέσα σε αυτό. Επίσης, θα γίνεται εντατική παρακολούθηση στη διάθεση των εισιτηρίων πέριξ του σταδίου και θα διώκεται άμεσα οποιαδήποτε σχετική έκνομη δραστηριότητα.

Οι επισκέπτες και οι οπαδοί καλούνται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα να επιδεικνύουν σωστή συμπεριφορά, ακολουθώντας τους κανόνες και σεβόμενοι ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Οι πύλες του σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα.

Καλούμε τους φιλάθλους να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, αφού έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποτραπεί η εισαγωγή απαγορευμένων αντικειμένων στο στάδιο. Οι φίλαθλοι που θα προσεγγίζουν την περίμετρο του σταδίου δεν πρέπει να έχουν μαζί τους πυροτεχνήματα, αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμό, πανό και πλακάτ με ακατάλληλο, προσβλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο, αλκοολούχα ποτά και γυάλινες φιάλες (τα αναψυκτικά θα μεταφέρονται σε πλαστικά ποτήρια).

Επίσης, στο στάδιο δεν θα μπορούν να εισάγουν ομπρέλες, αναπτήρες, πλαστικά μπουκάλια και άλλα στέρεα αντικείμενα, καθώς και τσάντες και σακίδια. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων στάθμευσης στον χώρο του σταδίου Maksimir, συνιστούμε στους φιλάθλους να χρησιμοποιήσουν τα μαζικά μέσα μεταφοράς. Την ημέρα του αγώνα, από τα μεσάνυχτα και για 24 ώρες, θα απαγορεύεται η στάθμευση γύρω από το στάδιο".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ