ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Δεν παίζουν κόντρα στη Σερβία οι Ντόουγκλας Κόστα και Ντανίλο

Costa Rica's Bryan Oviedo, left, attempts to take the ball from Brazil's Douglas Costa during the group E match between Brazil and Costa Rica at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Costa Rica's Bryan Oviedo, left, attempts to take the ball from Brazil's Douglas Costa during the group E match between Brazil and Costa Rica at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP IMAGES/AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Οι Ντόουγκλας Κόστα και Ντανίλο θα χάσουν το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με την Σερβία ενώ για τον επιθετικό της Γιουβέντους υπάρχει κίνδυνος να μην αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Δυσάρεστα είναι τα νέα στην Εθνική Βραζιλίας ενόψει του αγώνα με την Σερβία καθώς οι Ντόογκλας Κόστα και Ντανίλο δεν θα είναι στην διάθεση του Τίτε.

Μάλιστα όπως τόνιζαν δημοσιεύματα στην Βραζιλία για τον πρώτο υπάρχει αμφιβολία αν θα μπορέσει να παίξει σε άλλο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ακόμα δεν είναι οριστικό βέβαια αν ο Κόστα δεν παίξει ξανά μέχρι το τέλος της διοργάνωσης και αυτό θα φανεί μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES/AP Photo/Alastair Grant

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ