ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Δάκρυσε ο 37χρονος Μπαλόι στο ιστορικό γκολ του Παναμά (VIDEOS)

Δάκρυσε ο 37χρονος Μπαλόι στο ιστορικό γκολ του Παναμά (VIDEOS)

Ο Φελίπε Μπαλόι έκανε το 6-1 για τον Παναμά στον αγώνα με την Αγγλία και έγραψε ιστορία. Ήταν το πρώτο γκολ για την ομάδα της Κεντρικής Αμερικής σε Παγκόσμιο Κύπελλο και τον πήραν τα δάκρυα. Πανηγύρισαν έξαλλα οι Παναμέζοι οπαδοί, που έβαλαν τα κλάματα. (VIDEOS)

Στο 78ο λεπτό του αγώνα Αγγλία - Παναμάς, ο Φελίπε Μπαλόι έκανε το 6-1 για την ομάδα του. Με προβολή ύστερα από εκτέλεση φάουλ μείωσε για το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και έγραψε ιστορία, καθώς αυτό ήταν το πρώτο τέρμα που έβαλε η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δάκρυσε ο 37χρονος Μπαλόι στο ιστορικό γκολ του Παναμά (VIDEOS)

Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός, μάλιστα, που ανήκει στην CSD Municipal της Γουατεμάλας, δάκρυσε μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στα "τρία λιοντάρια". Όσο για τους οπαδούς; Μπορεί να έχανε 0-6 η εθνική τους ομάδα, αλλά το τέρμα πανηγυρίστηκε έξαλλα. Πανέμορφες εικόνες στο "Nizhny Novgorod Stadium".

Ο Μπαλόι, μάλιστα, έγινε ο τρίτος γηραιότερος παίκτης που βάζει το πρώτο του γκολ σε Μουντιάλ (είναι 37 ετών και 120 ημερών). Ο Ροζέ Μιλά είχε σκοράρει με το Καμερούν σε ηλικία 38 ετών και 25 ημερών, ενώ ο Σουηδός Γκούναρ Γκριν είχε βρει δίχτυα σε ηλικία 37 ετών και 236 ημερών.

(AP Photo/Matthias Schrader)

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ