ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αζάρ: "Ακόμη και να παίζαμε εγώ και ο Ντε Μπράινε..."

Belgium's Eden Hazard walks on the pitch prior to the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve dAscq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. (AP Photo/ Michel Spingler)
Belgium's Eden Hazard walks on the pitch prior to the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve dAscq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. (AP Photo/ Michel Spingler) AP

Ο Εντέν Αζάρ υποστήριξε ότι η Εθνική Ελλάδας πήγε στις Βρυξέλλες για να αμυνθεί, ενώ παραδέχθηκε ότι το έργο των Βέλγων θα ήταν το ίδιο δύσκολο ακόμη και να έπαιζαν ο ίδιος και ο Κέβιν Ντε Μπράινε.

Οι Εντέν Αζάρ και Κέβιν Ντε Μπράινε απουσίασαν λόγω ενοχλήσεων από το ματς Βέλγιο - Ελλάδα (1-1), στις Βρυξέλλες για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη, με τον πρώτο να θεωρεί ότι ακόμη και να έπαιζαν και οι δύο, η εθνική ομάδα της χώρας του θα είχε δύσκολο έργο απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, για το οποίο υποστήριξε ότι "πήγε στο "Stade Roi Baudouin" με σκοπό να αμυνθεί".

"Δεν ήμουν μόνον εγώ. Ο Κέβιν (Ντε Μπράινε) επίσης δεν ήταν. Ήταν δύσκολο απέναντι σε μια αμυντική Ελλάδα και θα ήταν το ίδιο και με εμάς (εάν έπαιζαν Αζάρ και Ντε Μπράινε). Πρέπει να μάθεις να ζεις με τις απουσίες. Ήταν πολύ αγχωτικό να βλέπω το ματς από την εξέδρα.

Δεν μου αρέσει να βλέπω αυτά τα ματς από εκεί, γιατί μόλις ξεκινούν θέλω να παίξω. Θέλω να βρεθώ στο γήπεδο. Η Ελλάδα ήρθε για να αμυνθεί και το έκανε καλά. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά βάλαμε ένα γκολ στο τέλος. Ένας βαθμός είναι καλύτερος από κανέναν. Δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα, αλλά υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στη ζωή", υποστήριξε ο Εντέν Αζάρ σε Βέλγους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην προπόνηση της εθνικής ομάδας.

Photo credits: AP Photo/ Michel Spingler

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ