ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ασπρίγια: "Μην βάζετε φουρνάρηδες δίπλα στον Μέσι"

Argentinean players leave the field at the half time during a 2018 World Cup qualifying soccer match against Venezuela in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentinean players leave the field at the half time during a 2018 World Cup qualifying soccer match against Venezuela in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο σπουδαίος βετεράνος Κολομβιανός επιθετικός Φαουστίνο Ασπρίγια εμφανίστηκε εκνευρισμένος από την απόδοση των συμπαικτών του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής και δεν δίστασε να τους προσβάλει.

Ένας από τους πιο σπουδαίους επιθετικούς της Νότιας Αμερικής τη δεκαετία του '90, ο Φαουστίνο Ασπρίγια, ξέσπασε σε τηλεοπτική εκπομπή μετά από την ισοπαλία της Αργεντινής με τη Βενεζουέλα, που ενδέχεται να οδηγήσει σε αποκλεισμό της "αλμπισελέστε" από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ο Κολομβιανός βετεράνος, από το βήμα του "ESPN" όπου είναι σχολιαστής, αποκάλεσε "μηχανικούς", "εφημεριδοπώλες", "φουρνάρηδες" ακόμα και "γαϊδάρους" (σ.σ. ο όρος χρησιμοποιείται στο εξωτερικό για κακούς παίκτες) τους συμπαίκτες του Λιονέλ Μέσι στην εθνική ομάδα και εξέφρασε τη θλίψη του για την τύχη του αρχισκόρερ της Μπαρτσελόνα.

"Πώς να παίξουν ένα μάτσο γάιδαροι; Καημένε Μέσι, σε βάζουν να παίζεις δίπλα σε έναν μηχανικό, έναν εφημεριδοπώλη... Φέρτε του πραγματικούς παίκτες", τόνισε αρχικά ο 47χρονος, ο οποίος ποτέ δεν διακρινόταν για τον ψύχραιμο λόγο του.

"Ο Μέσι έβγαλε τρεις μπαλιές και τους τρόμαξε. Είναι πολύ δύσκολο να παίξει κανείς με τέτοιους φουρνάρηδες", κατέληξε ο Ασπρίγια για τους συμπαίκτες του Μέσι.

Photo credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ