ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αρνήθηκε κάθε ανάμιξη με την τιμωρία του Μέσι ο Βραζιλιάνος διαιτητής

Referee Wilson Seneme, center, of Brazil, issues a red cart to Ecuador's Christian Noboa (6) during a World Cup qualifying soccer game in Quito, Ecuador, Sunday, June 10, 2012. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Referee Wilson Seneme, center, of Brazil, issues a red cart to Ecuador's Christian Noboa (6) during a World Cup qualifying soccer game in Quito, Ecuador, Sunday, June 10, 2012. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

Ο Βραζιλιάνος διαιτητής, Ουίλσον Σενέμε, κατηγορήθηκε από τους Αργεντίνους για ανάμειξη στην τιμωρία που επεβλήθη στον Λιονέλ Μέσι από τη FIFA, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τον ίδιο.

Ο Βραζιλιάνος Ουίλσον Σενέμε, πρόεδρος της επιτροπής διαιτητών της CONMEBOL, κατηγορήθηκε πριν από ΜΜΕ της Αργεντινής ότι αναμείχθηκε στην τιμωρία του Λιονέλ Μέσι από τη FIFA, στέλνοντας το σχετικό βίντεο στην παγκόσμια ομοσπονδία και ζητώντας από τους παρατηρητές του αγώνα να επανεξετάσουν την έκθεσή τους.

Εντέλει, ο 29χρονος άσος της Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές εκτός αγωνιστικής δράσης όσον αφορά στα ματς της "αλμπισελέστε" και παρακολούθησε την ήττα της ομάδας του στη Βολιβία από την τηλεόραση, παρότι μέχρι και λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ματς θεωρούνταν από πολλούς δεδομένο ότι θα έδινε το "παρών".

Από την πλευρά του, λοιπόν, και με δήλωσή του στην " Ole", ο διαιτητής θέλησε να διαψεύσει με κατηγορηματικό τρόπο ότι αναμείχθηκε στο εν λόγω γεγονός. “Αυτό είναι τρελό, δεν βγάζει κανένα νόημα. Σε κανένα σημείο δεν συνέβη κάτι τέτοιο, ούτε μίλησα σε κανέναν”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

AP Photo/Dolores Ochoa

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ