ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αργεντινή Vs Βραζιλία με επιστροφές

Αργεντινή Vs Βραζιλία με επιστροφές

Ιγκουαΐν και Νεϊμάρ επιστρέφουν ως πρώτοι σκόρερς για Αργεντινή και Βραζιλία, αντίστοιχα, στο μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι. Κρίσιμο το ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, δείτε στοιχεία και πιθανές ενδεκάδες

Τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 δεν έχουν ξεκινήσει ιδανικά για Αργεντινή και Βραζιλία, έτσι το μεταξύ τους ντέρμπι για την 3η αγωνιστική θα είναι αρκετά κρίσιμο για την συνέχεια (ξημερώματα Παρασκευής).

Χαρακτηριστικό είναι πως η Αργεντινή δεν έχει πετύχει ούτε γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, χάνοντας εντός έδρας από το Εκουαδόρ (0-2), ενώ έφυγε με το 0-0 από την Παραγουάη.

Η Βραζιλία ξεκίνησε και αυτή με ήττα στην Χιλή (2-0), αλλά νίκησε εν συνεχεία την Βενεζουέλα, ίσως στο πιο εύκολο ματς των προκριματικών.

Ιγκουαΐν με Παριζιάνους

Η απουσία του Μέσι έχει δημιουργήσει προβλήματα στην Αργεντινή, ο Σέρχιο Αγκουέρο είναι επίσης τραυματίας, όπως και ο Κάρλος Τέβες που στο ματς με την Παραγουάη τον αντικατέστησε στην κορυφή της επίθεσης, αλλά χωρίς επιτυχία.

Όλα αυτά έχουν φέρει τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν ξανά στην αποστολή, άλλωστε είναι πρώτος σκόρερ στην Serie A, ενώ αναμένεται να είναι στην επίθεση, με τους Παριζιάνους, Άνχελ ντι Μαρία και Εσεκιέλ Λαβέτσι, στα άκρα.

Στο κέντρο οι Χαβιέρ Μαστσεράνο, Λούκας Μπίγλια με τον Έβερ Μπανέγα σε ρόλο οργανωτή, στην άμυνα δεξιά ο Φακούντο Ρονκάγλια, αριστερά ο Μάρκος Ρόχο, στόπερς οι Νικολάς Οταμέντι και Ραμίρο Φούνες Μόρι και στο τέρμα ο Σέρχιο Ρομέρο.

Αργεντινή Vs Βραζιλία με επιστροφές
© AFP/GETTY IMAGES

Νεϊμάρ με παρτενέρ (;)

Η Νεϊμάρ εξέτισε την ποινή τεσσάρων αγώνων μετά την αποβολή του στο Copa America και θα κάνει το ντεμπούτο στα προκριματικά, όπως και ο Ιγκουαΐν για τον μεγάλο αντίπαλο.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα είναι πρώτος σκόρερ στην Ισπανία και φυσικά θα ξεκινήσει βασικός, πιθανότατα με παρτενέρ τον Ρικάρντο Ολιβέιρα, τον πρώτο σκόρερ δηλαδή με την Σάντος στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Ο Ντούνγκα δεν αποκλείεται να προτιμήσει τον Οσκάρ (ή τον Λούκας Λίμα) και να έχει κορυφή τον Νεϊμάρ, αλλά 4 του κέντρου είναι σίγουροι. Λουίζ Γκουστάβο και Ελίας αμυντικά χαφ και στα άκρα οι φορμαρισμένοι, Ουίλιαν και Ντόουγκλας Κόστα.

Στο τέρμα ίσως παίξει ο Άλισον, αλλά ελπίδες έχουν και ο Ζέφερσον και ο Κάσιο. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Μιράντα με τον Νταβίντ Λουίζ, αριστερό μπακ ο Φιλίπε Λουίς και δεξί ο Ντάνι Άλβες, αλλά ελπίδες έχει και ο Ντανίλο. Φορμαρισμένος πάντως είναι και ο Χουλκ, δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Ντούνγκα για 11άδα, αλλά ίσως θα έπρεπε.

Αργεντινή Vs Βραζιλία με επιστροφές
© AFP/GETTY IMAGES

Πιθανές 11άδες

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Ρονκάγλια, Οταμέντι, Φούνες Μόρι, Ρόχο, Μαστσεράνο, Λούκας Μπίγλια, Μπανέγα, Ντι Μαρία, Λαβέτσι, Ιγκουαΐν.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μιράντα, Νταβίντ Λουίζ, Φιλίπε Λουίς, Λουίζ Γκουστάβο, Ελίας, Ουίλιαν, Ντόουγκλας Κόστα, Νεϊμάρ, Ρικάρντο Ολιβέιρα.

Αργεντινή Vs Βραζιλία με επιστροφές
© AFP/GETTY IMAGES

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Πέμπτη

Βολιβία - Βενεζουέλα (22:00)

Εκουαδόρ - Ουρουγουάη (23:00)

Χιλή - Κολομβία (01:30)

Αργεντινή - Βραζιλία (02:00)

Παρασκευή

Περού - Παραγουάη (04:15)

Η βαθμολογία

1. Ουρουγουάη 6 (5-0)

2. Εκουαδόρ 6 (4-0)

3. Χιλή 6 (6-3)

4. Παραγουάη 4 (1-0)

5. Κολομβία 3 (2-3)

6. Βραζιλία 3 (3-3)

7. Αργεντινή 1 (0-2)

8. Περού 0 (3-6)

9. Βενεζουέλα 0 (1-4)

10. Βολιβία 0 (0-4)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ