ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Απίθανο να παίξει ο Ντέλε Άλι με Παναμά

In this photo taken on Friday, March 23, 2018, England's Dele Alli controls the ball during the international friendly soccer match between the Netherlands and England at the Amsterdam ArenA in Amsterdam, Netherlands. (AP Photo/Peter Dejong)
Ντέλε Άλι AP

Ο Ντέλε Άλι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Αγγλίας με τον Παναμά εξαιτίας του τραυματισμού του στο μηρό από το ματς με την Τυνησία.

Μείον έναν βασικό παίκτη είναι η Αγγλία ενόψει του αγώνα με τον Παναμά (24/6, 15:00) για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο λόγος γίνεται για τον Ντέλε Άλι.

Ο μέσος της Τότεναμ είχε τραυματιστεί στο μηρό στο νικηφόρο παιχνίδι με την Τυνησία για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, δεν συμμετείχε και σήμερα, όπως και χθες, στον κανονικό ρυθμό προπόνησης, επομένως μειώνονται οι πιθανότητές του.

Ο 22χρονος άσος συνέχισε την αποκατάστασή του με ατομικό πρόγραμμα και ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ ανέφερε πως έχει μόνο μια μικρή πιθανότητα να παίξει με τον Παναμά.

Όσο για τον αντικαταστάτη του, δεν αποκλείεται να είναι ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, κάτι που θα φανεί πιο ξεκάθαρα στην τελευταία προπόνηση των "τριών λιονταριών".

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ