ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Απίθανη "μπηχτή" του Μουρίνιο για τον Καμπαγέρο

Manchester United manager Jose Mourinho stands on the sideline during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester United manager Jose Mourinho stands on the sideline during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την απόδοση του Βίλι Καμπαγέρο στην αναμέτρηση της Αργεντινής με την Κροατία, υποστηρίζοντας πως κι ο αυτός να καθόταν στο τέρμα, τις ίδιες αποκρούσεις θα είχε. (VIDEO)

Η Αργεντινή γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Κροατία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πλέον χρειάζεται ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Τεράστια ευθύνη στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η "αλμπισελέστε" φέρει ο γκολκίπερ της ομάδας, Βίλι Καμπαγέρο, καθώς υπέπεσε σε τραγικό λάθος που έδωσε τη δυνατότητα στον Άντε Ρέμπιτς να χριστεί σκόρερ.

Η εμφάνιση του Αργεντινού τερματοφύλακα της Τσέλσι προκάλεσε το αιχμηρό σχόλιο του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος υποστήριξε πως κι ο αυτός να καθόταν στο τέρμα, τις ίδιες αποκρούσεις θα είχε.

"Η Κροατία είχε μία ευκαιρία να πετύχει γκολ. Είτε ο Καμπαγέρο, είτε εγώ να ήμουν κάτω από το γκολπόστ, θα ήταν το ίδιο πράγμα. Θα είχα τις ίδιες αποκρούσεις. Δεν είχε καμία επικίνδυνη φάση μπροστά από την εστία του", σχολίασε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η γκάφα του Καμπαγέρο και η γκολάρα του Ρέμπιτς (VIDEO)
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ