ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Απειλές θανάτου για τον Κολομβιανό Σάντσες που αποβλήθηκε με την Ιαπωνία

Referee Damir Skomina from Slovenia shows a red card to Colombia's Carlos Sanchez, on the ground, during the group H match between Colombia and Japan at the 2018 soccer World Cup in the Mordavia Arena in Saransk, Russia, Tuesday, June 19, 2018. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Referee Damir Skomina from Slovenia shows a red card to Colombia's Carlos Sanchez, on the ground, during the group H match between Colombia and Japan at the 2018 soccer World Cup in the Mordavia Arena in Saransk, Russia, Tuesday, June 19, 2018. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP PHOTO/VADIM GHIRDA

Ο Κάρλος Σάντσες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Ιαπωνία και δέχεται απειλές για τη ζωή του. Η αστυνομία της Κολομβίας ξεκίνησε έρευνα, αναθέτοντας την υπόθεση σε ειδική ομάδα.

Η αστυνομία της Κολομβίας ξεκίνησε έρευνα ύστερα από διαδικτυακές απειλές θανάτου που δέχτηκε ο Κάρλος Σάντσες, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 3ο λεπτό του αγώνα με την Ιαπωνία, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπέλλο της Ρωσίας.

Ο Κολομβιανός χαφ της Εσπανιόλ άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, εξέλιξη που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ήττα (1-2) των "καφετέρος" από τους Ιάπωνες. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Blu Radio της Κολομβίας ανακοίνωσε ότι το δικαστικό σώμα της αστυνομίας της χώρας ανέθεσε σε ειδική ομάδα την υπόθεση, ώστε να τη διερευνήσει.

Πριν από 24 χρόνια ο Κολομβιανός αμυντικός Αντρές Εσκομπάρ είχε σημειώσει αυτογκόλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 και λίγες μέρες μετά δολοφονήθηκε.

Η Κολομβία αντιμετωπίζει την Κυριακή την Πολωνία στο Καζάν, παιχνίδι στο οποίο η κατάκτηση της νίκης είναι κρίσιμης σημασίας για τις δύο ομάδες. Ο Σάντσες, που έχει καταγράψει 80 συμμετοχές με την εθνική του, θα είναι ασφαλώς απών λόγω της αποβολής του.

AP Photo/Vadim Ghirda

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ